Säkerhetslösningar

Att skydda sig mot morgondagens IT-hot hör till en av de största utmaningarna för de flesta organisationerna idag. Att fortsätta kasta pengar på föråldrad teknik i tron om att det skulle skydda verksamheten är naivt. Det är dags att vakna nu och inse faktum. Gårdagens teknik skyddar inte mot morgondagens hot!

CGit levererar avancerade och innovativa säkerhetslösningar. Bland annat brandväggar, klientskydd, analysverktyg och DDOS-skydd. Allt för att säkerställa att våra kunders information är skyddad och att driftssäkerheten är garanterad.

Vi erbjuder bland annat marknadens mest avancerade säkerhetsplattform från Palo Alto Networks. Det innefattar såväl perimeterskydd som klientskydd.

Palo Alto Networks har varit ledande inom applikationsbaserade brandväggslösningar ända sedan starten. Precis som många andra av våra leverantörer är Palo Alto Networks också ledande inom sitt segment. Istället för att ta befintlig teknik och försöka förbättra den så valde Palo Alto att bygga sin brandväggslösning helt och hållet från grunden. Det har gjort att man idag är Gartnerledande och har så varit de senaste sex åren (!).

Kontakta Viktor

Viktor har bakgrund som konsult och är vårt senaste tillskott till säljstyrkan. Viktor är grymt taggad att få ta hand om sina första kunder. Viktor gillar särskilt lösningar till små eller medelstora företag!