Nät som Tjänst

Som helhetsleverantör är det idag ett minimumkrav att kunna erbjuda pålitliga nät-tjänster. Såväl i datacentret som på kontoret och ut i världen. Vi på CGit har ett komplett sortiment av både WAN-tjänster och lokala nätinfrastrukturlösningar. Självklart med världsledande leverantörer i ryggen.

Från WAN till LAN: Nät som tjänst från CGit.

CGit levererar nättjänster till, och på, kontor i hela Sverige. Vi erbjuder internethastigheter upp till 10Gbit/s. Vill ni koppla ihop era kontor, eller vill ni öka pålitligheten i ert trådlösa nät, eller har ni behov av expertkunskap inom nätverk, så kan vi erbjuda det som tjänst. Såväl distributionsnät som datacenter-nät kan fås ”as a service”. Det vill säga till en fast månadskostnad. Välj själv mellan olika servicenivåer, helt anpassat efter dina behov och önskemål.

Kontakta Viktor

Viktor har bakgrund som konsult och är vårt senaste tillskott till säljstyrkan. Viktor är grymt taggad att få ta hand om sina första kunder. Viktor gillar särskilt lösningar till små eller medelstora företag!

Våra lösningar

Lösningar som passar alla

Lösningar som passar alla

För att kunna erbjuda marknadens bästa lösningar ställer vi höga krav på de leverantörer vi väljer att samarbeta med. Vi erbjuder den senaste tekniken från ledande tillverkare som ligger i absoluta framkant. I vårt eget datacenter använder vi samma lösningar som vi installerar och driftar hos våra kunder och partners. På så sätt säkerställer vi en hög kompetensnivå och know-how kring hur lösningarna fungerar.

Läs mer om våra lösningar