Lagringslösningar för Enterprise

Vårt val av lagringsleverantör för Enterprise, samt för specialiserade lagringslösningar med mycket höga krav på hastighet (exempelvis Deep Learning och AI-tillämpningar), är Pure Storage.

Pure Storage levererar all-flash baserade lagringslösningar med exceptionellt högt prestanda, unikt enkelt management och hantering samt en mycket innovativ lösning på problemet med att storage blir gammalt.

Det som rent konkret skiljer Pure Storage åt från sina konkurrenter, förutom prestandan, är att man tagit ”always on” till en ny nivå. Upptiden är 100% på 96,6% av alla enheter som levererats. För dig som kund innebär detta att du kan räkna med högre tillgänglighet än med liknande lösningar från konkurrenterna. Verksamheten kommer uppleva färre driftsavbrott och i slutändan blir ni som företag lönsammare.

Pure Storage levererar lagringslösningar som skall kräva så lite som möjligt av er tid. Grundtanken är att enheten konfigureras en gång, i en uppsättningsprocess som tar någon timma, det är allt. Pure och de algoritmer som finns i enheten skall ta hand om all drift. Ingen mer ”tuning”, inga fler ”stoorage pools”, ingen mer ”caching eller ”tiering”. Allt sköts automatiskt. Det finns inte ens någon strömknapp för omstart.

Slutligen är det hur Pure Storages support fungerar. Med möjlighet till Evergreen support slipper du fundera på när din enhet kommer bli föråldrad. Pure Storage ser till att din investering överlever kommande års teknikskiften. Teknikskiften som vi redan idag vet kommer men som det är för tidigt att investera i nu. Med Evergreen får du garanterat ta del av framtida prestandahöjningar som dessa nya tekniker kommer ge er. Utan att behöva ta stora investeringskostnader.

Ta kontakt med oss så berättar vi mer!

Kontakta Christian

Ta gärna direkt kontakt med Christian. Hans främsta expertis är avancerade datacenterlösningar och han kan hjälpa er att hitta rätt produkter, tjänster och nivåer som passar just era behov.