Konsult

CGit erbjuder konsulttjänster inom IT-infrastruktur. Från avlastning i vardagen, implementation av en ny lösning, till ansvar för er drift och underhåll. Med 300 års samlad erfarenhet driver vi och utvecklar våra kunders IT-infrastruktur. Med stort engagemang och med hög kreativitet säkerställer vi maximal produktivitet och effektivitet i såväl er IT-miljö som för era användare.

Mot en bättre framtid

Kultur och värderingar är vår ledstjärna, vi är övertygade om att ni som kund känner av vårt engagemang och vårt innovativa tänkande i samarbetet med oss och att ni känner en trygghet i det!

För oss handlar ett inte bara om en bra lösning. Vi vill att ni ska få maximal nytta i er verksamhet. Därför kan ni som kund alltid förvänta er en objektiv konsultation av oss med hänsyn tagen till er historik, förutsättning och verksamhet.

Ni som kund ska också räkna med hög kvalité av oss på CGit. Det säkerställer vi bl a genom att våra konsulter arbetar projektorienterat med metoder som PPS och ITIL.

Vi på CGit jobbar kontinuerligt med att utveckla våra konsulter, med siktet inställt på att vi tillsammans skapar en bättre framtid. Det är ett ständigt pågående arbete att nå den ambitionen men ack så viktig motor för oss i vardagen!