IT-Konsulttjänster

CGit erbjuder konsulttjänster inom IT-infrastruktur. Från avlastning i vardagen, implementation av en ny lösning, till ansvar för er drift och underhåll. Med 300 års samlad erfarenhet driver vi och utvecklar våra kunders IT-infrastruktur. Med stort engagemang och med hög kreativitet säkerställer vi maximal produktivitet och effektivitet i såväl er IT-miljö som för era användare.

Kultur och värderingar är vår ledstjärna, vi är övertygade om att ni som kund känner av vårt engagemang och vårt innovativa tänkande i samarbetet med oss och att ni känner en trygghet i det!

 

För oss handlar ett inte bara om en bra lösning. Vi vill att ni ska få maximal nytta i er verksamhet. Därför kan ni som kund alltid förvänta er en objektiv konsultation av oss med hänsyn tagen till er historik, förutsättning och verksamhet.

Ni som kund ska också räkna med hög kvalité av oss på CGit. Det säkerställer vi bl a genom att våra konsulter arbetar projektorienterat med metoder som PPS och ITIL.

Vi på CGit jobbar kontinuerligt med att utveckla våra konsulter, med siktet inställt på att vi tillsammans skapar en bättre framtid. Det är ett ständigt pågående arbete att nå den ambitionen men ack så viktig motor för oss i vardagen!

Kontakta Joakim

Ta direkt kontakt med Joakim!
Joakim är konsultansvarig på CGit och är helt rätt person att ta kontakt med om du vill planera ett IT-projekt eller ställa frågor om våra konsulttjänster.

Våra lösningar

Lösningar som passar alla

Lösningar som passar alla

För att kunna erbjuda marknadens bästa lösningar ställer vi höga krav på de leverantörer vi väljer att samarbeta med. Vi erbjuder den senaste tekniken från ledande tillverkare som ligger i absoluta framkant. I vårt eget datacenter använder vi samma lösningar som vi installerar och driftar hos våra kunder och partners. På så sätt säkerställer vi en hög kompetensnivå och know-how kring hur lösningarna fungerar.

Läs mer om våra lösningar