IT-drift som Tjänst

Grunden i vår IT-drift, oavsett om det är för klienter eller servers, är vårt koncept ”AutoIT”. Konceptet har vi arbetat med, och utvecklat, i över ett decennium. Vi ansvarar idag för driften av tusentals klienter och servers inom ramen för vårt AutoIT-koncept. CGit är en av Sveriges mest erfarna IT-driftspartner!

AutoIT är en automatiserad driftlösning som skalas efter kundens specifika behov. Konceptet har under de senaste åren utvecklats till att bli en komplett driftlösning fylld med erfarenheter från våra specialister, vilka också är en del av lösningen. Idén är att på ett så kostnadseffektivt sätt som möjligt säkerställa driften och underhållet av er IT-miljö. Från den dagliga driften till att ta en mer strategisk roll i syfte att hjälpa er att fatta långsiktigt hållbara IT-beslut.

Fullt ansvar eller bollplank?

Ni som kund väljer vilket ansvar ni vill att CGit skall ta. Vi kan fungera som er IT-avdelning, inklusive strategiarbete, eller så kan vi fungera som ett stöd eller komplement till er befintliga driftsorganisation. Vi kan självklar anpassa ansvarstagandet ner på individuella servrar eller klienter. Självklart erbjuder vi support och jourtjänster dygnet runt, året runt.

Tillit och förtroende framför långa avtal

Som kund till CGit behöver du aldrig låsa upp dig i långa avtalstider. Vi tror att ett samarbete skall präglas av förtroende och tillit, inte långa avtalstider eller automatiska avtalsförlängningar

Kontakta Viktor

Viktor har bakgrund som konsult och är vårt senaste tillskott till säljstyrkan. Viktor är grymt taggad att få ta hand om sina första kunder. Viktor gillar särskilt lösningar till små eller medelstora företag!

Våra lösningar

Lösningar som passar alla

Lösningar som passar alla

För att kunna erbjuda marknadens bästa lösningar ställer vi höga krav på de leverantörer vi väljer att samarbeta med. Vi erbjuder den senaste tekniken från ledande tillverkare som ligger i absoluta framkant. I vårt eget datacenter använder vi samma lösningar som vi installerar och driftar hos våra kunder och partners. På så sätt säkerställer vi en hög kompetensnivå och know-how kring hur lösningarna fungerar.

Läs mer om våra lösningar