Lagringslösningar

Vi levererar lagringslösningar för de flesta behov. Från mycket avancerade AI-, HPC och Enterprise-lösningar till det lilla företagets behov.

Oavsett om det är extremt snabb lagring, enorma datamängder eller en robust och säker lagringslösning ni är ute efter så har vi lösningar för er. CGit samarbetar med marknadens ledande leverantörer och vår kompetens inom storage är väldokumenterad. Förutom att vi kan har lösningar för on-premise har vi mycket avancerade lagringslösningar i våra egna datacenter. Vi kan erbjuda såväl hosting-lösningar som möjligheten för er att testa några av marknadens absolut snabbaste system. Ta kontakt med oss för mer information så berättar vi mer.

Nyckeln till en framtidssäkrad och skalbar verksamhet

En E-bok om hur organisationer kan möta morgondagens utmaningar med rätt lagringslösning.

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig 

Lösningar som passar alla

För att kunna erbjuda marknadens bästa lösningar ställer vi höga krav på de leverantörer vi väljer att samarbeta med. Vi erbjuder den senaste tekniken från ledande tillverkare som ligger i absoluta framkant. I vårt eget datacenter använder vi samma lösningar som vi installerar och driftar hos våra kunder och partners. På så sätt säkerställer vi en hög kompetensnivå och know-how kring hur lösningarna fungerar.

Läs mer om våra lösningar