AI as a service

Vi är Skandinaviens ledande leverantör av avancerade
infrastrukturlösningar inom AI.

AI Made in Sweden.

CGit har gjort AI möjligt för organisationer sedan 2017. CGit erbjuder toppmoderna datacenterlösningar för alla behov och storlekar. Oavsett om du är ett stort globalt företag som vill skala upp eller accelerera din nuvarande AI-utveckling – eller en liten nystartad företag som vill komma igång med POC:er: Vi har det du behöver. Från Datacenter till Edge från våra egenutvecklade ML-Ops-verktyg till dataforskare i världsklass och projektledning, vi har allt! Kontakta oss idag för att komma igång.

Från datacenter till
applicerad AI.

CGit dotterbolag Aixia har tillsammans med kunden Sansera effektiviserat och automatiserat kvalitetslkontroller i tillverkningen av vevstakar med hjälp av artificiell intelligens. Vi bistår projektet med hårdvara och mjukvara, hela vägen från datacentret till den smarta roboten.

Ny teknik och forskning ska minska belastningsskador

Aixa

Aixia utvecklar smarta verktyg och mjukvara som hjälper företag och organisationer att förverkliga, växa och accelerera sina AI-projekt. Med våra smarta orkestrerings-, resurs- och datahanteringslösningar ser vi till att våra kunder når resultat snabbare, billigare och mer effektivt.

Läs mer om våra MLOps verktyg

Powered by.

Vi på CGit bygger infrastruktur för AI på beprövad teknik från världsledande leverantörer. I våra egna svenska datacenter har vi lösningar baserade på Nvidias referensarkitektur vilket garanterar hög prestanda, pålitlighet och framförallt användarvänlighet. CGit är Elitepartner till Nvidia.

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig