AI & Deep Learning-specifika lösningar

Idag ligger den verkliga konkurrensfördelen för många företag, inte i att samla på sig så mycket data som möjligt, utan i att kunna använda den enorma mängd information vi har tillgång till på ett effektivare sätt.

Änmäl dig här för PoC

Ansök här

Först då kan företag och organisationer skaffa sig konkurrensfördelar och öka sin lönsamhet. Vare sig det handlar om självkörande bilar, smarta städer, beslutsstöd, framtagande av nya smarta tjänster för konsumenter eller snabbare och mer effektiv tolkning av information.

Det är här AI, Deep Learning och Neurala Nätverk kommer in. Tack vare att extremt högpresterande IT-infrastruktur nu har nått prisnivåer som gör det vettigt att investera i för en mycket större grupp företag och institutioner än tidigare, så ser vi att marknaden för AI-relaterad IT-infrastruktur kommer explodera de kommande åren.

CGit AB är ett företag som specialiserat sig på avancerad IT-infrastruktur och Datacenter. De senaste, drygt, 4 åren har vi haft stor framgång avseende datacenter för utveckling inom AI med flera stora installationer på olika platser i Sverige. Vi är det enda helsvenska bolaget som är NVIDIA DGX-Elite-partner och som således kan leverera Super-POD:ar.

CGit har levererat specialiserad infrastruktur för AI inom bland annat fordonsindustrin, telekommunikation och universitetsvärlden. Några av Sveriges, hittills, största installationer med Nvidias-DGX-plattform är designade och utförda av CGit.

CGit är ensamma inom sin nisch att ha en egen utvecklingsavdelning som är specialiserad på att lösa problem specifikt för AI-projekt. Ett exempel på detta är att vi har tagit fram en egen Schedulerare för att hjälpa våra kunder att optimera sina investeringar i stora multi-GPU-system (traditionella HPC-schedulerare har visat sig suboptimala för den stora merparten av Deep Learning-projekt vi varit involverade i).

CGit har färdiga koncept för drift och underhåll av våra kunders miljöer såväl på distans som på plats. Detta är något vi erbjuder som en del av lösningen eller tillsammans med våra leverantörer (exempelvis NVIDIA). Ett koncept som visat sig mycket uppskattat av våra kunder då eftersom forskare och utvecklingsavdelningar kan fokusera på just forskning/utveckling då CGit tar fullt ansvar för driften av deras ”AI-infrastruktur”.

CGit skiljer sig mot andra leverantörer av AI-och IT-infrastruktur genom att vi själva har investerat i egen utrustning. Vi erbjuder alla de lösningar som vi säljer även som tjänst. Vi har alltså själva en referensarkitektur från NVIDIA (kallad AIRI-AI Ready Infrastructure) på plats i våra datacenter. Det gör också att vår personal ständigt kompetensutvecklas genom att vi inte bara levererar lösningar till kunder, vi använder dem själva.

CGit är sedan starten av AI Innovation of Sweden dess ”Core Technology Partner” och har som en del av detta partnerskap donerat såväl datorkraft som resurser i form av personal. Vi har tillsammans med AI.se genomfört en mängd olika projekt och hackatons och ser detta som en mycket viktig del för att främja Sveriges position globalt inom AI.

Kontakta Petter

Ta gärna direkt kontakt med Petter. Hans främsta expertis är avancerade datacenterlösningar och han kan hjälpa er att hitta rätt produkter, tjänster och nivåer som passar just era behov.