IT-drift som Tjänst

Säker IT drift från svenska datacenter placerade i Sverige.

Hos dig, hos oss, i molnet eller mittemellan.


Ställer er verksamhet krav som gör att ni måste ha datacentret hos er? Eller har ni behov av mesta möjliga flexibilitet? Vi erbjuder er fritt val mellan att publika, privata eller delade tjänster. Tack vare vårt hypermoderna datacenter och de strategiska val vi gjort så kan vi erbjuda er full valfrihet. Oavsett om ni vill använda er av en stor molnleverantör, CGits datacenterhosting, eget datacenter, eller en kombination av dessa så är CGit den partner som kan hjälpa er. Vi guidar och hjälper er till den lösning som passar er verksamhet bäst.

Kontakta Viktor

Viktor har bakgrund som konsult och är vårt senaste tillskott till säljstyrkan. Viktor är grymt taggad att få ta hand om sina första kunder. Viktor gillar särskilt lösningar till små eller medelstora företag!

Säkert

Din säkerhet är vår prioritet. Med denna väldesignad plattform håller du dig alltid uppdaterad. Vi hjälper dig att utbilda era användare och även efterlevnad av era produkter.

Modernt

Arbeta där du är. Vår IT-tjänst är till för att förädlas och blir bättre med tiden. Den är både skalbar och flexibel för att du ska få ut så mycket av din tjänst som möjligt.

Flexibelt

Våra avtal är byggt på att du ska vara nöjd som kund. Därför ingår du inga långa avtal med oss. Kundnöjdhet är vår högsta prioritering.

NetClean–partner.jpg

Skydda det som är viktigt.

Genom vår lösning kan vi hjälpa världen att förebygga brott och spridning av sexuellt övergreppsmaterial på barn. Ett allvarligt brott som också exponerar ditt företag för olika säkerhetsrisker. Med NetClean ProActive kan du skydda din IT-miljö och samtidigt skapa en tryggare framtid för barn.

Läs mer om NetClean

andrew-neel-ute2XAFQU2I-unsplash.jpg

Lokalt. Globalt.

Vi kan agera som er IT-avdelning inklusive strategiarbete. Vi fungerar ofta som ett stöd, komplement till er befintliga driftsorganisation. Vi kan självklar anpassa ansvarstagandet kring er infrastruktur ner på individuella servrar och klienter. Vi erbjuder support och jourtjänster dygnet runt, året runt.

shutterstock_1126202276_web.jpg

Eget ansvar, delat ansvar eller vårt ansvar.

Behåll ansvar eller låt oss ta över ansvaret av server och nätverksinfrastruktur. Ni kan välja att ha den fysiskt hos eller göra som många flytta in i våra datorhallar. Där kan ni fortsatt ha ansvar eller lämna över detta med oss. Bestämmer ni er för att nyttja oss kan vi proaktivit avlösa problem och ta ansvar för driften av er infrastruktur.

Kollegor.jpg

Flexibla avtal.

Alla önskar flexibilitet kring avtalstider, vi önskar nöjda kunder. Tydlighet uppskattar vi alla, våra avtal skall vara enkla att förstå.

Vill du har mer information?

Våra lösningar

Lösningar som passar alla

Lösningar som passar alla

För att kunna erbjuda marknadens bästa lösningar ställer vi höga krav på de leverantörer vi väljer att samarbeta med. Vi erbjuder den senaste tekniken från ledande tillverkare som ligger i absoluta framkant. I vårt eget datacenter använder vi samma lösningar som vi installerar och driftar hos våra kunder och partners. På så sätt säkerställer vi en hög kompetensnivå och know-how kring hur lösningarna fungerar.

Läs mer om våra lösningar