AI as a Service

Vi är Skandinaviens ledande leverantör av avancerade infrastrukturlösningar inom AI.

AI Made in Sweden


CGit har gjort AI möjligt för organisationer sedan 2017. CGit erbjuder toppmoderna datacenterlösningar för alla behov och storlekar. Oavsett om du är ett stort globalt företag som vill skala upp eller accelerera din nuvarande AI-utveckling – eller en liten nystartad företag som vill komma igång med POC:er: Vi har det du behöver. Från Datacenter till Edge från våra egenutvecklade ML-Ops-verktyg till dataforskare i världsklass och projektledning, vi har allt! Kontakta oss idag för att komma igång.
 

SII-lab20210831_03.JPG

Från datacenter till applicerad AI.

CGit dotterbolag Aixia har tillsammans med kunden Sansera effektiviserat och automatiserat kvalitetslkontroller i tillverkningen av vevstakar med hjälp av artificiell intelligens. Vi bistår projektet med hårdvara och mjukvara, hela vägen från datacentret till den smarta roboten.

Ny teknik och forskning ska minska belastningsskador
Aixia_header.jpg

Aixia

Aixia utvecklar smarta verktyg och mjukvara som hjälper företag och organisationer att förverkliga, växa och accelerera sina AI-projekt. Med våra smarta orkestrerings-, resurs- och datahanteringslösningar ser vi till att våra kunder når resultat snabbare, billigare och mer effektivt.

Läs mer

AIRI-Pure-Storage-and-NVIDIA-AI-platform.jpeg

Powered by.

CGit bygger sin AI infrastruktur med den allra senaste tekniken från världsledande leverantörer NVIDIA, Pure Storage och Arista Networks. Det är samma byggstenar som METAs Inc byggt världens största AI center på. 

Vill du veta mer?