Vårt erbjudande

Vi erbjuder banbrytande teknologi, hosting och tjänster i svenska datacenter. Vi erbjuder ett brett utbud av konsulttjänster, serverhosting och driftjänster inom säkerhet, arbetsplats som tjänst, support och mycket mer.

Hos dig, hos oss, i molnet eller mittemellan

Ett av våra viktigaste mål är att våra kunder skall få förstklassig, personlig, support och service. Vi tror på att vinna våra kunders förtroende snarare än långa avtalstider. Det är därför du som kund kan välja fritt vilken avtalstid ni vill skall gälla. Ställer er verksamhet krav som gör att ni måste ha datacentret hos er? Eller har ni behov av mesta möjliga flexibilitet? Vi erbjuder er fritt val mellan att publika, privata eller delade tjänster. Tack vare vårt hypermoderna datacenter och de strategiska val vi gjort så kan vi erbjuda er full valfrihet. Oavsett om ni vill använda er av en stor molnleverantör, CGits datacenterhosting, eget datacenter, eller en kombination av dessa så är CGit den partner som kan hjälpa er. Vi guidar och hjälper er till den lösning som passar er verksamhet bäst.

AI – Lösningar

Tack vare vår unikt långa erfarenhet av att leverera AI projekt vet vi hur en lösning skall designas för att passa just er organisations behov, krav och budget bäst.

AI infrastruktur
AI för industriföretag
AiQu

Infrastruktur och produkter

Digital transformation som stänger gapet mellan aspiration och implementation.

Lagringslösningar
Hyperkonvergerade datacenter
BackUp och Recovery
Nät och Säkerhet
Serverlösningar

IT drift

Låt CGit ta hand om er leverans, drift och support av era IT-tjänster. Vi tar fram en skräddarsydd lösning som passar just ert företag och adderar de tjänster som ni vill. Vi erbjuder helt kundanpassade tjänster. 

Modern Workplace
Arbetsplats som tjänst
Server Hosting
Backup som tjänst
Co-Location
Säkerhet som tjänst
Nät som tjänst

Konsult

CGit erbjuder konsulttjänster inom IT-infrastruktur. Från avlastning i vardagen, implementation av en ny lösning, till ansvar för er drift och underhåll. Med 300 års samlad erfarenhet driver vi och utvecklar våra kunders IT-infrastruktur. 

CGit som konsult