News

The latest news from Cgit!

 • AI & Deep Learning - Från idé till verklighet

  ungefär 1 år sedan

  Alla pratar om Artificiell Intelligens men hur ser en praktisk tillämpning av AI ut? Vad är affärsnyttan och vilka tillämpningar för AI ser vi komma?

  Läs hela nyheten

  Taggat: Seminarie Event AI Deep Learning Machine Learning

 • Höstens första Dataquiz!

  ungefär 1 år sedan

  Den 28 september kör vi höstens första DataQuiz! Om du av någon underlig anledning missat våra tidigare DataQuiz får du nu återigen chansen att visa vad du går för.

  Läs hela nyheten

  Taggat: DataQuiz

 • CGit tar hem stororder från Zenuity!

  ungefär 1 år sedan

  ​CGit är extremt stolta över att i dagarna stängt en stor och viktig affär med Zenuity, ett mycket spännande bolag som bland annat utvecklar mjukvara för självkörande bilar. Lösningen är baserad på den absolut senaste tekniken och utgör en av grundbultarna i Zenuitys Deep Learning projekt och spelar en central roll i utvecklingen av Artificiell Intelligens.

  Läs hela nyheten

  Taggat: Press release AI Deep Learning

 • Next Generation - DataQuiz

  ungefär 1 år sedan

  Den 8 juni kör vi vårt sista DataQuiz innan semestern! Om du av någon underlig anledning missat våra tidigare DataQuiz ger vi dig nu återigen chansen att visa vad du går för.

  Läs hela nyheten

  Taggat: Afterwork DataQuiz IT-event

 • Dålig IT-miljö knäcker företagen!

  ungefär 1 år sedan

  Unionen genomförde förra året en undersökning av hur tjänstemän i Sverige upplever att IT-miljön fungerar. Den visar på en allmänt mycket stort missnöje med hur IT-miljöer uppfattas fungera. Faktum är att det blivit än värre jämfört med 2014.

  Läs hela nyheten

  Taggat: CGit IT Automation AutoIT IT drift