News

The latest news from Cgit!

 • Samuel från Zenuity talar om Deep Learning och AI

  ungefär 1 år sedan

  Lyssna på ett intressant seminarie om AI och Deep Learning som hölls på Lindholmen den 26/10-2017.

  Läs hela nyheten

  Taggat: Arista Arista Networks Seminarie Event AI Deep Learning Nvidia Zenuity Pure Purestorage

 • Dynamisk och utmanande roll som support och drifttekniker.

  ungefär 1 år sedan

  CGit söker en Support/IT-tekniker med erfarenhet av teknisk support. I rollen som IT-Support/tekniker kommer du ingå i en supportgrupp som ger kvalificerad drift och användarsupport till våra kunder. I arbetsgruppen arbetar man varierat med fokus på support, problemlösning och projekt. Rollen är bred och du förväntas lösa ärenden både högt och lågt. Områden som bland annat supportas är operativsystem, servrar, nätverk, samt hårdvara och övrig kringutrustning.

  Läs hela nyheten

  Taggat: jobb

 • Vad är Deep Learning?

  ungefär 1 år sedan

  Under de senaste åren har Deep Learning blivit det mest framgångsrika tillvägagångssättet för mönsterigenkänning för ”perceptuella uppgifter”. När du pratar med Siri, Cortana eller Google Voice tolkas ditt tal av ett djupt neuralt nätverk. Och i ”The Large Scale Visual Recognition Challenge”, så överträffar neurala nätverk människor när det gäller att känna igen saker på bilder.

  Läs hela nyheten

  Taggat: AI Deep Learning

 • Testa nästa generations brandvägg hos CGit!

  ungefär 1 år sedan

  Ultimate Test Drive, UTD, är en kostnadsfri workshop för tekniker, av tekniker, med hands-on labbar på Palo Altos ”Next Generation Firewalls”. Workshopen levereras av systemingenjör från Palo Alto tillsammans med säkerhetskonsult från CGit. Ett utmärkt tillfälle att klämma och känna på produkterna, jämföra med er nuvarande brandvägg och se vad Palo Alto kan tillföra er organisation.

  Läs hela nyheten
 • CGit storsatsar på AI. Blir Nvidia-partner.

  ungefär 1 år sedan

  Det står nu helt klart att den verkliga konkurrensfördelen för många företag ligger i att kunna använda den enorma mängd information vi har tillgång till på ett effektivare sätt. På så sätt kan företag och organisationer skaffa sig konkurrensfördelar och öka sin lönsamhet. Vare sig det handlar om självkörande bilar, smarta städer, beslutsstöd, framtagande av nya smarta tjänster för konsumenter eller snabbare och mer effektiv tolkning av information.

  Läs hela nyheten

  Taggat: Infrastruktur AI Deep Learning Nvidia Articiell Intelligens GPU