Ta del av våra allra senaste nyheter

Senaste nyheter

 • Inbjudan till webinar om nutanix

  Nutanix är det snabbast växande infrastrukturbolaget de senaste 15 åren. Anledningen är att fler och fler företag vill minska administrationen i datacentret och istället koncentrera sina resurser på verksamhetsbefrämjande arbetsuppgifter, dvs på applikationerna. Man vill komma igång med nya projekt på dagar, inte månader. Man vill inte investera i utrustning baserat på gissningar om hur miljön är om 3-5 år. Man vill veta att man kan skala med bibehållen prestanda och med förutbestämbara kostnader.

  över 7 år sedan Läs hela nyheten
 • Webinar om EMC syncplicity

  Syncplicity- en säker och flexibel delningstjänst. Många företag saknar en tjänst för att effektivt dela information och göra användarens information tillgänglig på olika enheter såsom läsplattor eller telefoner. Ofta används ”Dropbox-liknande molntjänster” trots att det är mot företagets säkerhetspolicy och medför stora risker. Med Syncplicity kan all information ligga kvar i centrala IT-miljön – en miljö som interna IT-avdelningen har full kontroll över och tjänsten blir därmed inget hot mot säkerheten.

  över 7 år sedan Läs hela nyheten

  Nu kommer Nutanix discovery kit!

  Nu lanserar Nutanix två nya instegsprodukter i Sverige: NX-1320 och NX-1350 "Discovery Kit". Det har aldrig varit mer kostnadseffektivt att ta steget in i det hyperkonvergerade datacentret.

  över 7 år sedan Läs hela nyheten

  IT attacker mot svenska företag blir allt fler

  DN publicerade idag en nyhet med titeln "Dagliga IT-attacker riktas mot Sverige" där man bland annat beskriver hur svenska myndigheter, universitet och företag dagligen utsätts för IT-attacker från utländska underrättelsetjänster. Detta går helt i linje med den rapport som MSB, Försvarsmakten, Polisen och FRA tillsammans gav ut nyligen. Rapporten har titeln "Informationssäkerhet - trender 2015" och den ger en mycket skarp bild av det allvarliga läge som alla företag och organisationer står inför idag.

  över 7 år sedan Läs hela nyheten

  Superhjältar mot cancer

  Superhjältarna får en gåva av oss på CGit. Ikväll har vi på CGit överlämnat en check på 30 000:-. Med dessa pengar kommer superhjältar mot cancer kunna fortsätta besöka sjuka och utsatta barn. Vi är grymt tacksamma för denna donation. Stort tack till er, säger Batman och Spindelmannen.

  över 7 år sedan Läs hela nyheten