Ta del av våra allra senaste nyheter

Senaste nyheter

  Nu kommer Nutanix discovery kit!

  Nu lanserar Nutanix två nya instegsprodukter i Sverige: NX-1320 och NX-1350 "Discovery Kit". Det har aldrig varit mer kostnadseffektivt att ta steget in i det hyperkonvergerade datacentret.

  över 6 år sedan Läs hela nyheten

  IT attacker mot svenska företag blir allt fler

  DN publicerade idag en nyhet med titeln "Dagliga IT-attacker riktas mot Sverige" där man bland annat beskriver hur svenska myndigheter, universitet och företag dagligen utsätts för IT-attacker från utländska underrättelsetjänster. Detta går helt i linje med den rapport som MSB, Försvarsmakten, Polisen och FRA tillsammans gav ut nyligen. Rapporten har titeln "Informationssäkerhet - trender 2015" och den ger en mycket skarp bild av det allvarliga läge som alla företag och organisationer står inför idag.

  över 6 år sedan Läs hela nyheten

  Superhjältar mot cancer

  Superhjältarna får en gåva av oss på CGit. Ikväll har vi på CGit överlämnat en check på 30 000:-. Med dessa pengar kommer superhjältar mot cancer kunna fortsätta besöka sjuka och utsatta barn. Vi är grymt tacksamma för denna donation. Stort tack till er, säger Batman och Spindelmannen.

  över 6 år sedan Läs hela nyheten

  Fantastiskt gensvar på vårt seminarie

  Den 25:e september genomförde vi på CGit seminariet "Vision 2020". Föreläsare från VMware, EMC, Nutanix, Palo Alto Networks och Arista var på plats för att berätta om sin syn på hur IT branschen kommer se ut år 2020. Huvudtalare på eventet var Alexander Bard som bjöd på en mycket spännande och tankeväckande föreläsning om hur informationsrevolutionen kommer påverka, inte bara IT branschen, utan hela samhället.

  över 7 år sedan Läs hela nyheten

  Hur kan it rädda ditt varumärke

  I en ekonomi som i allt högre grad är ”always-on”, d.v.s. där varor och tjänster förväntas vara tillgängliga 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året, kan ett avbrott ha konsekvenser som sträcker sig betydligt längre än serverrummet. Att försöka hitta ett företag idag som inte är beroende av att IT-driften är uppe hela tiden är lika lätt som att hitta ett företag som inte är beroende av elektricitet. Det kan handla om e-handelssidor, kontor utspridda i olika världsdelar, skiftarbete och mycket mer, som gör att IT-driften alltid måste fungera, dygnet runt.

  över 7 år sedan Läs hela nyheten