Ta del av våra allra senaste nyheter

Senaste nyheter

 • CGit stärker upp med fler IT-säkerhetsanalytiker!

  Ett av våra snabbast växande affärsområden finns inom IT-säkerhet. Sedan 2013 har vi, tillsammans med bland andra Palo Alto Networks, satsat målmedvetet inom området. Våra tjänster innefattar idag hela Palo Alto’s IT-säkerhetsplattform samt numera även Hostade Brandväggslösningar och analytikertjänster.

  över 6 år sedan Läs hela nyheten
 • Nutanix event i Göteborg

  Det är dags för ett riktigt spännande event i Göteborg tillsammans med CGit och Nutanix.

  över 6 år sedan Läs hela nyheten
 • Wi-fi-säkerhet - Så undviker du att nätverket hackas av vattenkokaren

  Detta webbseminarium är avsett för IT-proffs som vill lära sig mer, implementera eller utöka de trådlösa nätverken i sin organisation.

  över 6 år sedan Läs hela nyheten
 • Inbjudan till webinar om nutanix

  Nutanix är det snabbast växande infrastrukturbolaget de senaste 15 åren. Anledningen är att fler och fler företag vill minska administrationen i datacentret och istället koncentrera sina resurser på verksamhetsbefrämjande arbetsuppgifter, dvs på applikationerna. Man vill komma igång med nya projekt på dagar, inte månader. Man vill inte investera i utrustning baserat på gissningar om hur miljön är om 3-5 år. Man vill veta att man kan skala med bibehållen prestanda och med förutbestämbara kostnader.

  över 6 år sedan Läs hela nyheten
 • Webinar om EMC syncplicity

  Syncplicity- en säker och flexibel delningstjänst. Många företag saknar en tjänst för att effektivt dela information och göra användarens information tillgänglig på olika enheter såsom läsplattor eller telefoner. Ofta används ”Dropbox-liknande molntjänster” trots att det är mot företagets säkerhetspolicy och medför stora risker. Med Syncplicity kan all information ligga kvar i centrala IT-miljön – en miljö som interna IT-avdelningen har full kontroll över och tjänsten blir därmed inget hot mot säkerheten.

  över 6 år sedan Läs hela nyheten