Ta del av våra allra senaste nyheter

Senaste nyheter

 • Erfarenheter från en Cryptolocker-attack

  Att skydda sig mot nya typer av hot är inte enkelt, men långt ifrån omöjligt. Det handlar om att fysiskt sätta upp en stabil säkerhetsplattform men samtidigt, och minst lika viktigt, om att utbilda och informera användare om vilka säkerhetsrisker som är förknippade med olika internet- och mailvanor. I den här bloggposten delar CGit med sig av sina erfarenheter kring "Cryptolocker" som förhoppningsvis kommer att ge er lite matnyttig information.

  över 5 år sedan Läs hela nyheten
 • Workshop - Palo Alto, Ultimate Test Drive

  Tillsammans med Palo Alto Networks arrangerar CGit återigen en “Ultimate Test Drive“ där ni får det stora nöjet att testköra en av branschens bästa säkerhetsplattform. Ett utmärkt tillfälle att titta närmare på hur er organisation kan bli ännu bättre på att skydda värdefull information och hålla igång verksamhetens alla funktioner.

  över 6 år sedan Läs hela nyheten
 • CGit tar informationssäkerhet på allvar!

  Under det senaste åren har CGit på allvar byggt upp kompetens kring informationssäkerhet. Tack vare genomtänkta leverantörsval, bra rekryteringar och intern kompetensutveckling finns nu CGit med på kartan som en av de främsta IT-säkerhetsleverantörerna i Göteborgsregionen.

  över 6 år sedan Läs hela nyheten
 • Saker att tänka på när du bygger ett Aerohive nät……

  Aerohive´s trådlösa lösningar är helt fantastiska, det vet vi sedan länge. I våras fick vi dessutom chansen att testköra deras enterprise switchar som en del i ett större nätverksprojekt, våra förväntningar var skyhöga. Det vi kan konstatera från projektet är att dom kommer bli en intressant spelare i enterprisesegmentet, även om dom har en ganska lång väg att vandra innan dom nått i mål. Läs om våra erfarenheter från detta projekt.

  över 6 år sedan Läs hela nyheten
 • CGit stärker upp med fler IT-säkerhetsanalytiker!

  Ett av våra snabbast växande affärsområden finns inom IT-säkerhet. Sedan 2013 har vi, tillsammans med bland andra Palo Alto Networks, satsat målmedvetet inom området. Våra tjänster innefattar idag hela Palo Alto’s IT-säkerhetsplattform samt numera även Hostade Brandväggslösningar och analytikertjänster.

  över 6 år sedan Läs hela nyheten