News

The latest news from Cgit!

 • Superhjältar mot cancer

  över 5 år sedan

  Superhjältarna får en gåva av oss på CGit. Ikväll har vi på CGit överlämnat en check på 30 000:-. Med dessa pengar kommer superhjältar mot cancer kunna fortsätta besöka sjuka och utsatta barn. Vi är grymt tacksamma för denna donation. Stort tack till er, säger Batman och Spindelmannen.

  Läs hela nyheten
 • Fantastiskt gensvar på vårt seminarie

  över 5 år sedan

  Den 25:e september genomförde vi på CGit seminariet "Vision 2020". Föreläsare från VMware, EMC, Nutanix, Palo Alto Networks och Arista var på plats för att berätta om sin syn på hur IT branschen kommer se ut år 2020. Huvudtalare på eventet var Alexander Bard som bjöd på en mycket spännande och tankeväckande föreläsning om hur informationsrevolutionen kommer påverka, inte bara IT branschen, utan hela samhället.

  Läs hela nyheten

  Taggat: VMware Nutanix Vision2020 Alexander Bard Palo Alto Arista Arista Networks EMC Converged Infrastructure CGit Seminarie

 • Hur kan it rädda ditt varumärke

  över 5 år sedan

  I en ekonomi som i allt högre grad är ”always-on”, d.v.s. där varor och tjänster förväntas vara tillgängliga 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året, kan ett avbrott ha konsekvenser som sträcker sig betydligt längre än serverrummet. Att försöka hitta ett företag idag som inte är beroende av att IT-driften är uppe hela tiden är lika lätt som att hitta ett företag som inte är beroende av elektricitet. Det kan handla om e-handelssidor, kontor utspridda i olika världsdelar, skiftarbete och mycket mer, som gör att IT-driften alltid måste fungera, dygnet runt.

  Läs hela nyheten
 • Automatisera mera!

  över 5 år sedan

  Föreställ dig en värld där automatisering aldrig hade hänt. Du och jag hade antagligen jobbat på en åker eller i skogen och slitit tungt för att få mat på bordet. För två hundra år sedan arbetade 70 % av befolkningen med jordbruk (endast 10 % bodde i städer). Idag har automatisering, med hjälp av maskiner, eliminerat 99 % av det manuella arbete dessa 70 % utförde.

  Läs hela nyheten

  Taggat: CGit IT Automation AutoIT IT drift

 • Autoit nätverksövervakning

  över 5 år sedan

  CGit utökar nu funktionaliteten ytterligare i den automatiserade driftstjänsten som går under namnet AutoIT. Med AutoIT nätverksövervakning övervakas switchar, routrar, e-postflöde, hemsidor, databaser och servrar, vilket möjliggör att problemen upptäcks långt innan användaren gör det.

  Läs hela nyheten