News

The latest news from Cgit!

 • Inbjudan till webinar om nutanix

  över 5 år sedan

  Nutanix är det snabbast växande infrastrukturbolaget de senaste 15 åren. Anledningen är att fler och fler företag vill minska administrationen i datacentret och istället koncentrera sina resurser på verksamhetsbefrämjande arbetsuppgifter, dvs på applikationerna. Man vill komma igång med nya projekt på dagar, inte månader. Man vill inte investera i utrustning baserat på gissningar om hur miljön är om 3-5 år. Man vill veta att man kan skala med bibehållen prestanda och med förutbestämbara kostnader.

  Läs hela nyheten

  Taggat: Nutanix Hyper Converged Webinar

 • Webinar om EMC syncplicity

  över 5 år sedan

  Syncplicity- en säker och flexibel delningstjänst. Många företag saknar en tjänst för att effektivt dela information och göra användarens information tillgänglig på olika enheter såsom läsplattor eller telefoner. Ofta används ”Dropbox-liknande molntjänster” trots att det är mot företagets säkerhetspolicy och medför stora risker. Med Syncplicity kan all information ligga kvar i centrala IT-miljön – en miljö som interna IT-avdelningen har full kontroll över och tjänsten blir därmed inget hot mot säkerheten.

  Läs hela nyheten

  Taggat: EMC Infrastruktur Webinar Informationssäkerhet

 • Nu kommer Nutanix discovery kit!

  över 5 år sedan

  Nu lanserar Nutanix två nya instegsprodukter i Sverige: NX-1320 och NX-1350 "Discovery Kit". Det har aldrig varit mer kostnadseffektivt att ta steget in i det hyperkonvergerade datacentret.

  Läs hela nyheten

  Taggat: Nutanix Hyper Converged

 • IT attacker mot svenska företag blir allt fler

  över 5 år sedan

  DN publicerade idag en nyhet med titeln "Dagliga IT-attacker riktas mot Sverige" där man bland annat beskriver hur svenska myndigheter, universitet och företag dagligen utsätts för IT-attacker från utländska underrättelsetjänster. Detta går helt i linje med den rapport som MSB, Försvarsmakten, Polisen och FRA tillsammans gav ut nyligen. Rapporten har titeln "Informationssäkerhet - trender 2015" och den ger en mycket skarp bild av det allvarliga läge som alla företag och organisationer står inför idag.

  Läs hela nyheten
 • Superhjältar mot cancer

  över 5 år sedan

  Superhjältarna får en gåva av oss på CGit. Ikväll har vi på CGit överlämnat en check på 30 000:-. Med dessa pengar kommer superhjältar mot cancer kunna fortsätta besöka sjuka och utsatta barn. Vi är grymt tacksamma för denna donation. Stort tack till er, säger Batman och Spindelmannen.

  Läs hela nyheten