Workshop - Palo Alto, Ultimate Test Drive

över 6 år sedan

Tillsammans med Palo Alto Networks arrangerar CGit återigen en “Ultimate Test Drive“ där ni får det stora nöjet att testköra en av branschens bästa säkerhetsplattform. Ett utmärkt tillfälle att titta närmare på hur er organisation kan bli ännu bättre på att skydda värdefull information och hålla igång verksamhetens alla funktioner.

Moderna hot kräver moderna IT-lösningar. I takt med att såväl de interna som externa hoten ökar och blir allt mer sofistikerade så blir IT-säkerhet en allt mer prioriterad fråga hos de flesta företag. Behovet av kompetenta säkerhetslösningar har aldrig varit större än nu och det finns inga indikationer som säger att det behovet kommer att svalna, snarare tvärt om. Det som skapade trygghet igår räcker inte längre till, det krävs nya synsätt och strategier.

Du kan förvänta dig hands-on labbar på världens bästa säkerhetsplattform, relevanta diskussioner kring IT-säkerhet och djupare förståelse för morgondagens hot. Denna workshop lämpar sig för dig som arbetar med IT-säkerhet, nätverk och allmän IT-drift. De personer som håller i arrangemanget är:

Thomas Svensson, Systemingenjör från Palo Alto Networks & Mathias Bjurbäck, CISSP-certifierad säkerhetskonsult från CGit.

När - 28 september mellan 10-15

Vart - CGit, Taljegårdsgatan 11c i Mölndal

Pris - Kostnadsfritt

Antal platser - 10

Anmälanseminarie@cgit.se

OBS! Tänk på att nämna eventuella allergier i anmälan då vi även bjuder på lunch