Vill du utveckla nästa generations Infrastruktur? CGit söker erfaren Teknisk Evangelist!

ungefär 1 år sedan

CGit är ett IT-företag med säte i Mölndal som ingår i en koncern där det helägda dotterbolaget CGit AB har bedrivit verksamhet inom uppbyggnad och utveckling av IT-infrastruktur sedan 2007. Bolaget är verksamt inom två primära affärsområden; IT-Drift samt IT-Lösningar och levererar tjänster och produkter kopplade till Datacenter, Säkerhet, AI/Deep Learning, IT-Management, Hosting, Nätverk & Kommunikation samt Backup/DR. CGit har kunder fördelade över flera olika branscher och länder.

Vem är du?


Vi söker dig som är en erfaren teknisk evangelist och som brinner för att hjälpa kunder att bli ännu mer framgångsrika genom smarta och innovativa IT-lösningar. Du tycker om att utveckla befintliga och nya kunder inom Enterprise-segmentet. Du känner dig trygg i rollen som ansvarig för att hjälpa organisationen med tekniska frågor och säkerställa/skapa tekniska lösningsförslag under hela försäljningsprocessen. Du tycker om att ta stå i centrum och är van vid att genomföra tekniska presentationer och demonstrationer, och gillar att skapa/leverera lösningsförslag baserat på kunders verksamhetskrav.

På CGit är det alltid nära till beslut vilket skapar en både rolig och effektiv vardag. Med glädje och engagemang tror vi på stort egenansvar. Vår kultur är präglad av våra värderingar: Glädje, Laganda och Engagemang. Som kundansvarig säljare hos oss blir du en del av gänget, tillsammans skapar vi nästa kapitel!

För att lyckas tror vi att du:

  • Har 5+ års teknisk erfarenhet inom datacenter, säkerhet och kommunikation.
  • Har erfarenhet som ”pre-sales engineer”.
  • Har 5+ års erfarenhet inom återförsäljarledet alternativt kanalstrukturen för leverantörer, distributörer
  • Talar engelska flytande
  • Har en stark muntlig och skriftlig kommunikationsförmåga.
  • Är van vid att hålla i presentationer och gillar att dela med dig av din kunskap till andra.
  • Har gedigen erfarenhet av förhandlingar.

För att nå framgång hos oss är det viktigt att du är en person som brinner för det du gör, känner stort ansvar för din egen framgång och har ett stort engagemang och drivkraft att lyckas. Du har stor servicekänsla och trivs med att arbeta nära kunderna. Viktigt är att du vill framåt och vill utvecklas. Du är nyfiken och vill förstå kundens verksamhet!

För den här tjänsten har vi krav på B-körkort.

Meriterande egenskaper inkluderar:

Det är meriterande om, men inte ett krav, att du har erfarenhet av t.ex.

Nutanix Arista

Palo Alto Pure Storage

Nvidia Rubrik

Ansökan

Skicka in din ansökan redan idag! Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 15 januari 2018. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta CVO, Christian Gustavsson, christan.gustavsson@cgit.se , 031-762 02 40 eller Försäljningschef, Emilia Nävås Kjellman, emilia.navas.kjellman@cgit.se , 031-762 02 40

Det allra senaste från oss

Här finns mer att läsa om