Afterwork med CGit och Adclouds

över 4 år sedan

Den 22e september bjuder vi på CGit in till en händelserik kväll tillsammans med vår samarbetspartner på Adclouds.

Den 22e september bjuder vi på CGit in till en händelserik kväll tillsammans med vår samarbetspartner på Adclouds. Vi vill träffa er för att diskutera säker IT-drift och berätta hur vi på CGit byggt upp vår Drift och Hosting för att möta våra kunders högt ställda krav på säkerhet, skalbarhet och upptid. På plats finns några av CGit´s bästa konsulter inom IT-säkerhet, Infrastruktur och Hosting.

Vi vill träffa er för att diskutera säker IT-drift och berätta hur vi på CGit byggt upp vår Drift och Hosting för att möta våra kunders högt ställda krav på säkerhet, skalbarhet och upptid. På plats finns några av CGit´s bästa konsulter inom IT-säkerhet, Infrastruktur och Hosting.

Ni behöver inte vara oroliga för sömniga powerpointpresentationer och mossiga orderblock. Vi bjuder på, tilltugg och mingel i världsklass! Så trimma mustaschen, avboka yogan och markera med den röda pennan i kalendern. Den 22e kör vi antivirusdisco, databaskalas, brandväggstango – ja, kalla det vad ni vill. Kul blir det i alla fall.

Praktiskt information

Var: Adclouds kontor på Östra Hamngatan 31, Tredje Våningen.

När: 22/9

Tid: 16:00 till sent

O.S.A: Senast 15:e september till seminarie@cgit.se

(Självklart får du även ta med dig en kollega)