Välkommen Linnea!

22 dagar sedan

CGit växer och välkomnar Linnea Ängström till Managed Services teamet!

Vi hälsar Linnea varmt välkommen till CGit och Manages Services teamet. Linnea kommer tidigare från en intern IT-avdelning där hon arbetat som infrastruktur- och nätverkstekniker. Linnea har en bred teknisk kunskap inom Microsoft infrastruktur som syns i hennes vilja att lösa problem men också hur arbetes utförs i sin helhet. Vi identifierar henne i dessa egenskaper: strukturerad, kreativ och nyfiken. Egenskaper som rimmar väldigt bra med CGit. 

Hej Linnea, vem är du?
Här hittar du en doer, jag får saker att hända. Är inte rädd för att ta tag i nya saker eller det som kan kännas svårt.
Umgås gärna med familj och vänner. Har nyligen pensionerat min 10 åriga hund från agility och letar med ljus och lykta efter en ny stjärna att träna och tävla med.

Varför valde du CGit?
CGit har hög och bred kompetens!
För mig är det viktigt att arbeta på en arbetsplats med högt i tak som samtidigt ser efter varje individs behov.
Här jobbar jag nära kunder och med en personlig kontakt.

Ditt bästa tekniktips?
Alla borde prova Freetrailer. Intuitiv app och bra affärsidé för att hyra "gratis" släpvagn. 

 

Varmt välkommen till CGit!

För ytterligare information kontakta:
VD Mattias Bergkvist 
Telefon: 031-762 02 40
info@cgit.se
www.cgit.se

CGit är ett specialiserat, innovativt och lösningsorienterat IT-bolag med säte i Mölndal och ingår i en koncern som bedriver verksamhet inom datacenter, AI/Deep Learning-plattformar, säkerhet, management, hosting, nätverk och kommunikation. Vår inställning är att morgondagens utmaningar inte kan mötas med gårda­gens teknik och ett samarbete med CGit alltid skall vara värdefullt, lönsamt och rätt i tiden. Idag är vi cirka 35 anställda och har omkring 120 kunder fördelade över hela Norden inom ett brett spektrum av olika branscher. CGit grundades 2007 och vårt moderbolag CGit Holding AB (publ) är noterat på Spotlight Stockholm sedan 2008.