Ultimate Test Drive

över 5 år sedan

Moderna hot kräver moderna säkerhetslösningar och den 11 februari har du chansen att testköra IT-branschens bästa säkerhetsplattform.

Tillsammans med Palo Alto Networks arrangerar CGit återigen en “Ultimate Test Drive“ där ni får det stora nöjet att testköra branschens bästa säkerhetsplattform. Ett utmärkt tillfälle att titta närmare på hur er organisation kan bli ännu bättre på att skydda värdefull information och hålla igång verksamhetens alla funktioner.

Moderna hot kräver moderna IT-lösningar. I takt med att såväl de interna som externa hoten ökar och blir allt mer sofistikerade så blir IT-säkerhet en allt mer prioriterad fråga hos de flesta företag. Behovet av kompetenta säkerhetslösningar har aldrig varit större än nu och det finns inga indikationer som säger att det behovet kommer att svalna, snarare tvärt om. Det som skapade trygghet igår räcker inte längre till, det krävs nya synsätt och strategier.

Vad kan du förvänta dig av workshopen?

  • Hands-on labbar på världens bästa säkerhetsplattform
  • Relevanta diskussioner om IT-säkerhet
  • Djupare förståelse för morgondagens hot

Workshopen är kostnadsfri och lämpar sig för dig som arbetar med IT-säkerhet, nätverk och allmän IT-drift.

När - Den 11 februari mellan 11-15.

Var - CGit AB, Taljegårdsgatan 11C i Mölndal

Anmälan skickas till seminarie@cgit.se.

OBS! Antalet platser är begränsat så anmäl dig redan idag. Skriv gärna i anmälan om du har några allergier då vi bjuder på lunch.

De som håller i workshopen är:

Mathias Bjurbäck - CISSP certifierad säkerhetskonsult, CGit AB

Christian Ståhlfors - Säkerhetskonsult, CGit AB