Ta del av våra allra senaste nyheter

Senaste nyheter

 • Workshop - Palo Alto, Ultimate Test Drive

  Tillsammans med Palo Alto Networks arrangerar CGit återigen en “Ultimate Test Drive“ där ni får det stora nöjet att testköra en av branschens bästa säkerhetsplattform. Ett utmärkt tillfälle att titta närmare på hur er organisation kan bli ännu bättre på att skydda värdefull information och hålla igång verksamhetens alla funktioner.

  över 6 år sedan Läs hela nyheten
 • Nutanix event i Göteborg

  Det är dags för ett riktigt spännande event i Göteborg tillsammans med CGit och Nutanix.

  över 6 år sedan Läs hela nyheten
 • Wi-fi-säkerhet - Så undviker du att nätverket hackas av vattenkokaren

  Detta webbseminarium är avsett för IT-proffs som vill lära sig mer, implementera eller utöka de trådlösa nätverken i sin organisation.

  över 6 år sedan Läs hela nyheten
 • Inbjudan till webinar om nutanix

  Nutanix är det snabbast växande infrastrukturbolaget de senaste 15 åren. Anledningen är att fler och fler företag vill minska administrationen i datacentret och istället koncentrera sina resurser på verksamhetsbefrämjande arbetsuppgifter, dvs på applikationerna. Man vill komma igång med nya projekt på dagar, inte månader. Man vill inte investera i utrustning baserat på gissningar om hur miljön är om 3-5 år. Man vill veta att man kan skala med bibehållen prestanda och med förutbestämbara kostnader.

  över 6 år sedan Läs hela nyheten
 • Webinar om EMC syncplicity

  Syncplicity- en säker och flexibel delningstjänst. Många företag saknar en tjänst för att effektivt dela information och göra användarens information tillgänglig på olika enheter såsom läsplattor eller telefoner. Ofta används ”Dropbox-liknande molntjänster” trots att det är mot företagets säkerhetspolicy och medför stora risker. Med Syncplicity kan all information ligga kvar i centrala IT-miljön – en miljö som interna IT-avdelningen har full kontroll över och tjänsten blir därmed inget hot mot säkerheten.

  över 6 år sedan Läs hela nyheten