Ta del av våra allra senaste nyheter

Senaste nyheter

 • Nutanix Acropolis: Anledningen till att du kan spara in på alla VMware/Microsoftlicenser du använder för virtualisering i ditt datacenter!

  Nutanix tar virtualisering och det hyperkonvergerade datacentret till en helt ny nivå.

  över 5 år sedan Läs hela nyheten
 • CGit växer!

  CGit välkomnar Daniel Nobelius!

  över 6 år sedan Läs hela nyheten
 • CGit Hjälper!

  Den senaste tidens nyhetsflöde om flyktingkrisen har knappast gått någon obemärkt förbi. Det är den största humanitära katastrofen sedan andra världskriget och den pågår just i detta nu. Hjärtskärande bilder på familjer som flyr från ohyggliga förhållanden kablas dagligen ut i media. Det är lätt att känna sig maktlös men vi vet att det går att göra skillnad. Tillsammans. Vi på CGit känner att vi vill bidra och hjälpa!

  över 6 år sedan Läs hela nyheten
 • Hur sårbara är ni?

  Problemet för många företag idag är att man inte har kontroll på sin nätverkstrafik. Förra generationens brandväggar, de portbaserade, erbjuder helt enkelt inte den visibilitet som krävs för att man skall kunna fatta välgrundade beslut kring sin IT-säkerhetspolicy. Idag är det dessutom inte en fråga OM man har brister i säkerheten eller är drabbad av malware, utan en fråga om i vilken utsträckning man är drabbad. Vi hjälper er att få kontroll.

  över 6 år sedan Läs hela nyheten
 • CGit stärker upp med fler IT-säkerhetsanalytiker!

  Ett av våra snabbast växande affärsområden finns inom IT-säkerhet. Sedan 2013 har vi, tillsammans med bland andra Palo Alto Networks, satsat målmedvetet inom området. Våra tjänster innefattar idag hela Palo Alto’s IT-säkerhetsplattform samt numera även Hostade Brandväggslösningar och analytikertjänster.

  över 6 år sedan Läs hela nyheten