Ta del av våra allra senaste nyheter

Senaste nyheter

 • Välkommen Philip!

  CGit växer och välkomnar ännu en CGitare. Vi säger varmt välkommen till Philip Jemtfelt, ny säljare på CGit. Philip kommer arbeta inom Managed Services-teamet men kommer även vara inblandad i många andra projekt, bland annat med AI/Enterprise. Vi är glada att ha honom ombord!

  11 dagar sedan Läs hela nyheten
 • Välkommen Damir!

  I juni kunde vi välkomma ytterligare en kollega till CGit-familjen. Damir är en del av vårt supportteam och kommer arbeta som supporttekniker för våra kunder. Allt från att bemöta kunder som ringer till oss via vårt kundcenter till att lösa ärenden som skickas till oss.

  26 dagar sedan Läs hela nyheten
 • Välkommen Ellen!

  Vi på CGit är glada att kunna presentera och välkomna vår första Service Delivery Manager Ellen Reinhardt till CGit. Hon kommer närmast ifrån Knowit Insight väst där hon hade rollen som managementkonsult. Hon hade bland annat uppdrag hos Polestar och uppgiften som Business Operational Lead för lanseringen av deras Referral Program. Innan dess jobbade Ellen på Cygate som Service Manager.

  ungefär 1 månad sedan Läs hela nyheten
 • Glad sommar!

  CGit vill passa på att önska våra kunder, partners och medarbetare en riktigt härlig sommar. Vi kommer fortfarande ha personal på plats men de flesta av oss är åter tillbaks i augusti. För frågor eller support så kan ni antingen ringa vår support eller chatta med oss direkt via vår hemsida. Glad sommar!

  3 månader sedan Läs hela nyheten
 • Vi stöttar Göteborgs Stadsmission

  I Göteborg lever allt för många familjer i fattigdom. Det vill vi vara med och ändra på. Därför stöttar vi Göteborgs Stadsmissions arbete med att dela ut mat, kläder och hygienartiklar samt att ordna mötesplatser för gemenskap och stöd. 

  4 månader sedan Läs hela nyheten