Proaktiv IT-drift, verklighet eller önskedröm?

över 2 år sedan

En solig sensommardag 2008 skapade CGit en tjänst för problemfri IT. Proaktiv IT-drift blev ett begrepp istället för bara en tanke för oss på CGit, konceptet AutoIT skapades.

Utvecklingen har sedan dess gått framåt och expanderat, nu är det en av de viktigaste delarna i vår strategi. Vi har ett dedikerat AutoIT team som med sina många års erfarenhet hjälper våra kunder. AutoIT är mycket mer än bara en helpdesk eller supportcenter. En av de viktigaste uppgifterna för AutoIT är att övervaka och proaktivt arbeta med att lösa problem som kanske inte ens kunden vet om ännu. Det är vad vi vill kalla proaktiv IT-drift.

Problemfritt
Vårt mål är en smart och säker IT-drift, den ska inte bara fungera, den ska fungera så problemfritt som möjligt. Vi vill sköta så mycket som möjligt med automatik för att underlätta vårt arbete och allt för att störa kundernas drift så lite som möjligt. Proaktivt underhåll och automatik i en symbios som gör arbetet enklare för IT-personalen. IT-chefen kan ägna sig åt att driva infrastrukturen framåt istället för att avhjälpa problem hos sina användare. Den egna IT-personalen sköter det övergripande och resten sköts av vårt kompetenta AutoIT team.

Personlig Service – mer än bara telefonsupport
Vi sätter våra kunders bästa framför allt och att ge dem personlig service, ett vänligt bemötande är bästa inledningen till ett varaktigt och bra samarbete. Våra kompetenta servicetekniker gör vardagen mycket lugnare för våra kunder. Med fokus på proaktiv IT-drift kan våra servicekonsulter använda tiden på bästa sätt och hjälpa både användare och kollegor på bästa sätt och på så vis undvika panikutryckningar. Våra servicekonsulter och våra kunder har mer eller mindre daglig kontakt och de kan med glimten i ögat kommunicera med varandra för att göra vardagen lite enklare och lättare.

Proaktivt underhåll
Med proaktiv IT-drift hjälper vi kunden att sätta upp långsiktiga mål och strategier. Har du som företagsledare eller IT-chef inte tänkt på att börja arbeta med proaktiv IT-drift, tänk om och anlita proffs på proaktivitet. Vi övervakar er IT-miljö dygnet runt, så att ni kan fokusera på det ni är bäst på, er verksamhet.

Har du valt Proaktiv IT-drift? Grattis till ett smart val, ett proaktivt val. Har du ännu inte gjort valet, framtiden är här, dags att göra det valet.


Det allra senaste från oss

Här finns mer att läsa om