Pressrelease - CGit utser ny VD

över 2 år sedan

Mattias Bergkvist tar nu över VD-posten på IT-konsultbolaget CGit AB, en av de ledande aktörerna inom IT-infrastruktur. Leif Nord lämnar posten efter fem år för att istället fortsätta som affärsutvecklare/säljare och styrelseordförande i bolaget.

                           - Jag är mycket glad över förtroendet och utmaningen. Strategin är lagd och vi håller fortsatt kurs där fokus kommer att ligga på ökad lönsamhet genom vårt nya driftkoncept tillsammans med våra konsulttjänster och produktförsörjning, allt enligt ett begrepp som vi valt att kalla ”den oranga tråden”, säger Mattias Bergkvist. 

Mattias Bergkvist har arbetat inom IT-branschen de senaste 18 åren, varav de två sista som vice VD och operativ chef för CGit AB. Innan det kom han närmast från Atea där han var platschef för verksamheten i Göteborg och Borås under många år.

- Det saknas inte utmaningar på en marknad som ständigt är i förändring och som blir alltmer konkurrensutsatt. Min bedömning är att vi lyckats navigera rätt här vilket ger oss fantastiska förutsättningar för en fortsatt framgång för CGit, fortsätter Mattias Bergkvist.

CGit levererar specialistkunskap och marknadsledande lösningar inom IT-infrastruktur. Vi är ett kunskaps- och idédrivet bolag med fokus på engagemang, tillgänglighet och flexibilitet. Vi hjälper företag att få ut det mesta av sina befintliga IT-lösningar och att hitta maximal affärsnytta i planerade investeringar.

Det allra senaste från oss

Här finns mer att läsa om