NVIDIA håller sin "Innovation Day" i Göteborg 11e december!

ungefär 1 år sedan

NVIDIA har precis offentliggjort att man kommer hålla en av sina fantastiska "Innovation Days" i Göteborg. Den 11e december är det dags på Lindholmen Science Park och CGit är givetvis också där!

NVIDIAs koncept med "Innovation Days" är spritt i europa och kan ses som en sorts mini "GTC" där kunder och partners får möjlighet att lära sig allt om den senaste tekniken inom AI och Deep Learning samt även möjlighet till "Hands on labs". På dessa får deltagare möjlighet att, tillsammans med lärare, ta del av och utveckla sin kunskap kring NVIDIAs Deep Learning-plattformar. Ett pefekt tillfälle att bekanta sig med, eller fördjupa sig inom, det senaste inom Deep Learning. Ta med egen dator!

Senare på dagen utlovas en Keynote med en, än så länge hemlig, talare. Vi har hört rykten men vågar inte offentliggöra riktigt ännu vem det blir.

På eftermiddagen kommer det hållas tre olika konferens-spår: 

Automotive

Här kommer det fokuseras på det hur GPU-tekniken hjälper till att utveckla fordonsindustrin. Allt från NVIDIAs DGX-system till DRIVE-plattformen. Ta del av de senaste nyheterna och nätverka med några av NVIDIAs främsta experter inom området. 

Life Sciences

Enorma framsteg görs inom AI inom hälso- farmeceutisk- och biomedicinsk forskning. Detta passet kommer fokusera på nyheter och information kring NVIDIAs satsningar på området och konkreta exempel där AI används inom hälsoområdet. 

Higher Education

 

Från att undervisa nästa generations akademiker till att bana väg för nästa stora vetenskapliga upptäckt, löser fakulteterna och forskarna några av dagens största utmaningar när de formar framtiden. Universiteten står i framkant och driver innovation, samhällelig påverkan och industriell omvandling för att främja mänsklig kunskap. Datorkraft är nyckeln till framgång över hela akademin. Ta del av NVIDIAs senaste nyheter och special-lösningar inom utbildning.


Programmet uppdateras kontinuerligt och fler pass kan komma att läggas till. För senaste nyheter kring eventet - gå till NVIDIAs eventsida här!

Innovation Day_11thdec.png

 

Det allra senaste från oss

Här finns mer att läsa om