Har du minst en 30TB stor backup?

över 3 år sedan

Om du har 30TB backup eller mer så får du en Apple Watch! Det enda som krävs är att den som är backupansvarig hos er deltar på ett webinar med ExaGrid, och klockan är er!

ExaGrid löser utmaningarna med växande och långsamma backuper.

Utmaningar:

  1. Data deduplicering är CPU-intesivt och att utföra deduplicering inline på väg till diskarna saktar ner backuphastigheten. ExaGrid skriver backup direkt till disk först för högre prestanda och utför anpassningsbar deduplicering.
  2. När datamängden växer så växer också backupmängden och tiden att göra backup blir längre. ExaGrid använder en ”scale-out”-arkitektur med extra datakraft som löser tidsproblematiken och snabbar upp backupen.
  3. När man gör deduplicering ”inline” så lagrar man också bara deduplicerad data. Alla restores, återläsningar, VM-boots och bandkopior behöver många timmar på sig att bli återläsbara. Med ExaGrid finns de senaste backuperna alltid i en ”landing zone”, i o-deduplicerad form för extremt snabb återläsning.

Om du har mer än 30TB data i din backup, använder Veritas NetBackup, Commvault Simpana, IBM TSM, EMC Data Domain (minst 2 år gammal installation), Quantum DXi (minst 2 år gammal installation) eller HP StoreOnce som är minst 2 år gammal, så kan du nu FÅ EN APPLE-WATCH eller en SAMSUNG GEAR S2.

Det enda du behöver göra är att den som är backupansvarig eller personal som aktivt arbetar med backupen på ert företag är med på ett webinar om ExaGrid.

Anmäl er här:  http://www.exagrid.com/storage-war/

Det allra senaste från oss

Här finns mer att läsa om