CGit vinner PRIMÄR-upphandling

över 5 år sedan

PRIMÄR Fastighetsförvaltning AB har beslutat att tilldela, konsult-och IT-driftsbolaget, CGit AB uppdraget att överta ansvaret för hela bolagets IT-drift.

Avtalet inkluderar drift och support av hela klientmiljön och den centrala infrastrukturen samt projekt kopplade till outsourcingen. Avtalet löper initialt på 24 månader.

Mattias Bergkvist på CGit: ”Jag är stolt och glad över det förtroende som vi fått av PRIMÄR! Det här är en affär helt i linje med vår satsning inom drift och hosting. Jag är helt övertygad om att vi kommer kunna tillför en effektiv drift och skapa affärsnytta för PRIMÄR. Det här samarbetet gör att vi kan dela med av det vad vi är bäst på och PRIMÄR får möjlighet att fokusera på sin kärnverksamhet. Tillsammans ska vi genom engagemang, kunskap och fokus utveckla varandras verksamheter.”

Det var i stor konkurrens som CGit tog hem avtalet men i slutändan var det ett relativt enkelt beslut. Hans Kristensson, VD på PRIMÄR: ”Processen att få fram den rätta leverantören var förvisso lång, men i slutändan var det en kombination av pris, flexibilitet, kunskap och ett gediget engagemang för PRIMÄRs affär som fällde avgörandet”.

CGit levererar specialistkunskap och marknadsledande lösningar inom virtualiserad infrastruktur. Vi är ett konsultdrivet bolag med fokus på engagemang, kunskap, tillgänglighet och flexibilitet. Vi hjälper företag att få ut det mesta av sina befintliga IT-lösningar och att hitta maximal affärsnytta i planerade investeringar.

PRIMÄR-koncernen erbjuder och utvecklar högkvalitativa administrativa och tekniska tjänster och metoder inom fastighet- , facility management, infra- och IT-området. Kunderna är såväl privata företag, industriföretag och offentliga verksamheter. PRIMÄR har över 300 anställda och omsätter ca 375 miljoner kronor.