CGit samarbetar med Ava för att hjälpa organisationer att proaktivt agera på cyberssäkerhetshot.

27 dagar sedan

CGit har nyligen ingått i ett nytt partnerskap tillsammans med AVA Security. AVA har en unik position för att leverera en nytänkande cybersäkerhetslösning med fokus på dataförlust och den mänskliga faktorn i ett säkerhetskontext.

GÖTEBORG, 2 NOV, 2021 - CGit har nyligen ingått i ett nytt partnerskap tillsammans med AVA Security. AVA har en unik position för att leverera en nytänkande cybersäkerhetslösning med fokus på dataförlust och den mänskliga faktorn i ett säkerhetskontext. Företagets cybersäkerhetslösning, kallat Ava Reveal, kommer att hjälpa till att stärka CGits kunders försvar mot alla mänskliga riskfaktorer - oavsett om det är illvilliga, oaktsamma risker eller misstag för att bättre skydda anställda och data.


"AVA ser CGit som en partner med stor potential i och med sitt framåtlutande erbjudande kring AI och Machine Learning till sina kunder. Vi kommer tillsammans kunna erbjuda deras kunder en plattform för att säkra sin information genom ett systematiskt säkerhetsarbete med hjälp av Machine Learning, analystjänster och utbildning av deras användare i realtid.", säger Stefan Jarlegren, SE LEAD EMEA, AVA.
 

Avas cybersäkerhetslösning AVA Reveal använder en kraftfull kombination av policys, Machine Learning-sensorer samt användarutbildning i realtid för att motverka dataförlust, förhindra IP-stölder, förbättra cyberhygien överlag samt även vara ett kraftfullt verktyg inom threat hunting. AVA Reveal hjälper organisationer att i realtid upptäcka, övervaka och agera på hot för att skydda användare, data och sin IT-miljö.

 

”IT-Säkerhetshoten mot företag och organisationer ökar ständigt och konsekvenserna av hoten blir allvarligare. AVA Reveal passar perfekt in i CGits ambition att erbjuda världsledande, och nytänkande, säkerhetslösningar och tjänster till våra kunder”, säger Mattias Bergkvist, VD, CGit.
 

CGit ser fram emot att samarbeta med AVA för att hjälpa till att mobilisera företag och skydda dem från alla potentiella säkerhetshot.

För mer information om AVA Security-lösningar, besök www.avasecurity.com

 

Om AVA

Grundades 2016 för att skapa ett bättre, smartare och enklare sätt att erbjuda säkerhet på. Idag använder innovativa företag över hela världen AVA Reveal™ för skydd kring dataförluster och riskförståelse. Vi skyddar människor och data var som helst, när som helst, med en öppen, molnbaserad plattform. Vi kallar det next-gen DLP.

 

Om CGit

CGit grundades 2007 och är ett företag som fokuserar på avancerad IT-infrastruktur, drift och molntjänster. Genom att utmana med innovativa, smarta och enkla lösningar ökar vi våra kunders konkurrenskraft. CGit är även ledande i Sverige avseende infrastrukturlösningar inom AI där vi idag erbjuder lösningar från Datacenter via egen mjukvaruutveckling till applicerade AI-lösningar inom industrin.