CGit rekryterar erfaren chef från Atea

över 6 år sedan

CGit rivstartar 2014 och från och med idag är Mattias Bergkvist företagets nya vice VD. Mattias som innan var platschef på ATEA Göteborg har en lång karriär inom IT-branschen bakom sig. Före ATEA var han konsultchef på NordNet IT och har haft ledande positioner inom både Evry och Alfaskop.

- Det ska bli otroligt spännande att få arbeta med den spetskompetens som finns inom virtualiserad IT-infrastruktur och automatisering på CGit. Efter många år på ATEA kände jag att det var läge att få vara med och utveckla CGit, säger Mattias Bergkvist.

Mattias kommer vara vice VD samt operativ chef och i första hand hantera tjänsteleveranserna på CGit. Han kommer även att ha den ledande positionen i utvecklingen av våra paketerade tjänster i det som brukar kallas för ”hybrid cloud”. Där vi på ett rationellt sätt kombinerar det bästa av två världar, allt för att våra kunder ska få en så effektiv IT-infrastruktur som möjligt.

- Vi är enormt glada och stolta över att kunna knyta en så erfaren och driven affärsman som Mattias till oss. Han kommer att leda och utveckla hela vår tjänsteportfölj. Vi tar ett stort steg enligt vår strategiska plan genom att tillföra en stark ledare för vår tjänsteleverans, säger Leif Nord, VD på CGit.

CGit fortsätter sin expansion och har under januari stärkt upp vår avdelning för first-line support med Alexander Fjellström som kommer från en liknande befattning på Adecco och Volvo IT. CGit har även återanställt Daniel Sunesson som efter ett år på Connect IT är tillbaka hos oss igen, han kommer att arbeta som infrastruktur-arkitekt och vara en viktig del i att utforma lösningarna till våra kunder.

- Med våra senaste rekryteringar stärker vi vår organisation samtidigt som vi ökar attraktionskraften för nya kunder och medarbetare. Vidare tar vi nu steget fullt ut mot ”Next Generation Infrastructure Platform” genom att knyta två mycket viktiga partner till oss, Palo Alto Networks och Nutanix, säger Christian Gustavsson, grundare av CGit.

Det allra senaste från oss

Här finns mer att läsa om