CGit hjälper dig med distansarbetet!

ungefär 1 år sedan

Det finns möjligheter att vara mer digitalt förberedd på att kunna jobba var du än befinner dig utan VPN, men med samma höga säkerhet. Medarbetaren kan få tillgång till sina vanliga applikationer och filer var hen än befinner sig, på vilken enhet som helst med samma säkerhet och via vilken webbrowser som helst.

CGit använder produkten Awingu som är en RemoteApp lösning med ett mycket lättanvänt web-gränssnitt. Förenklat kan det beskrivas som att du använder en www-adress, loggar in med en två-faktors autentisering och därefter kommer åt de applikationer som just du behöver för att kunna jobba på den enhet du har tillgång till, ex en hemdator. Applikationer kan vara hela Officepaketet, Affärssystem eller andra stödsystem för verksamheten.

Vi kan med hjälp av Awingu underlätta våra kunders arbete hemifrån.

Awingu installeras remote på en befintlig server hos er och på så sätt kan vi distribuera fjärrskrivbord, applikationer samt filer och mappar. Det går att koppla till existerande active directory så att användarna snabbt och smidigt får åtkomst till just dom filerna dom skall komma åt.

Tjänsten får du tillgång till via en webbportal som vi även sätter upp hos er och den är HTML5 baserad vilket gör att användaren kan få tillgången från vilken enhet hen vill oberoende av webbläsare. Användaren loggar på med tvåfaktorsautentisering och med tanke på att du bara ”strömmar” sessionen behöver du inte oroa dig om att oönskade skadliga data sprider sig från enheten till företagets IT miljö.

 

Awingu.png

Illustration över hur Awingu fungerar.

 

Pris:

Uppsättning av en Awingu Installation, 9 900 SEK, i denna ingår 4 vanliga applikationer, ex Officepaketet, Adobe, Affärssystem.

 

Ta kontakt med oss på CGit så berättar vi mer!

Mail: sales@cgit.se

Telefon: 031-762 02 40