CGit AB och Berge Consulting AB ingår partnerskap och skapar tillsammans framtidens Artificiella Intelligens

över 3 år sedan

CGit AB och Berge Consulting AB annonserar idag ett nytt gemensamt partnerskap som förenar dem inom området Artificiell Intelligens (AI).

Idag anordnar CGit AB och Berge Consulting AB och sin gemensamma konferens med inriktning Artificiell Intelligens (AI). Konferensen hålls tillsammans med Nvidia och Purestorage som är samarbetspartners med Berge och CGit. Under konferensen presenterar CGit och Berge sitt nya partnerskap som innebär en unik helhetslösning inom AI i Sverige. Partnerskapet skapar en möjlighet att hålla ihop affären på ett säkrare och mer effektivt sätt, både i tid och kostnad. Kunderna har även möjligheten att testköra produkten innan de väljer att köpa eller hyra egna plattformar inför fortsatt utveckling.

- Vi valde att gå in i ett partnerskap med CGit för de både kompletterar vår mjukvara med sin hårdvara och delar samma syn på nyteknik som vi. Vi är båda lika drivna på att utvecklas och vi vill tillsammans skapa framtidens AI-lösningar. Säger Klas Moreau, VD för Berge.

CGit och Berge lärde känna varandra under sin tid som rekommenderade leverantörer till Nvidias lösningar inom AI. Genom att komplettera varandras produkter med specialistkunskaper inom sina respektive domäner är de först ut på Svenska marknaden med den här helhetslösningen. 

- Att ingå partnerskap med Berge är en perfekt match för oss på CGit. Våra kompletterande kunskaper inom AI gör att vi tillsammans förenklar det komplexa på ett enkelt sätt. Säger Mattias Bergkvist, VD för CGit.

 

Om CGit
CGit är ett konsultdrivet företag med spetskompetens och marknadsledande lösningar inom avancerad IT-infrastruktur. Med engagemang, tillgänglighet och flexibilitet hjälper vi företag att få ut det mesta av sin IT-plattform och skapa maximal affärsnytta vid planerade investeringar.

 

Om Berge
Berge är en fullservicebyrå som är dedikerade att göra skillnad. Vi uppfinner och förbättrar produkter och tjänster i varje aspekt genom att dela med oss av vår kunskap, följa vår passion, och omfamna framtiden. Vi är kreativa, djärva och passionerade i vad vi gör.