AI & Deep Learning - Från idé till verklighet

ungefär 1 år sedan

Alla pratar om Artificiell Intelligens men hur ser en praktisk tillämpning av AI ut? Vad är affärsnyttan och vilka tillämpningar för AI ser vi komma?

Välkommen på ett seminarie där ni, bland annat, får höra Samuel Scheidegger, Machine Learning Officer på Zenuity berätta om varför de valde att satsa på AI och vilka utmaningar man ser framåt. Ni kommer även få information om vad som är viktigt att tänka på vid design av infrastruktur för AI och Deep Learning. Talare från Nvidia, Pure Storage, Arista Networks och CGit garanterar att detta blir ett spännande och lärorikt event.

Uppdaterat: Talarschema


Tid: 08:30-09:00

Namn: Samuel Scheidegger

Företag: Zenuity

Deep Learning på Zenuity, Samuel Scheidegger doktorand på Chalmers tekniska högskola och forskningsingenjör i machine learning-gruppen på Zenuity. Hans primära forskningsområde är signalbehandling av sensordata.

Vad är deep learning och hur kan vi använda det för att göra självkörande bilar till verklighet? Hur jobbar vi med deep learning, vad ser vi för problem idag och hur kan framtiden komma att se ut?

Tid: 09:00-09:20

Namn: Leif Nordlund

Företag: Nvidia

Tillämpad AI, för ökad automatisering och för nya insikter om vår omvärld. Från självkörande fordon till smarta städer, självlärande logistiksystem och digitala assistenter. Introduktion till Deep Learning och Edge Computing och varför digitalisering och AI kräver nya IT-lösningar

Tid: 09:20-09:40

Namn: Johnny Dahlberg

Företag: Pure Storage

Johnny Dahlberg jobbar som Principal System Engineer på Pure Storage.

FlashBlade™ är branschens första all flash lagring som är från grunden designad och avsedd för modern data-analys, AI, machine learning, CFD, etc. Vilket ger konkurrensfördelar för företag som utnyttjar det.

Tid: 09:40-10:00

Namn: Patrik Olsson

Företag: Arista Networks

Patrik Olsson är Systemingenjör på Arista Networks och har arbetat med Nätverk och IP sedan 1993.

Hur konstruerar du en högpresterande och ”loss less” nätverksinfrastruktur för beräkningsarbeten?


Datum:26 oktober

Tid: 08.00 - 11.00

Plats: Radisson SAS, Lindholmen

Anmäl dig till seminarie@cgit.se senast 23 oktober.

Det allra senaste från oss

Här finns mer att läsa om