Nyheter / Blogg / Events

Här hittar du våra nyheter, intressanta bloggar och de events vi genomför. Ansvarig utgivare: Mattias Bergkvist

 • Vad är Deep Learning?

  2 dagar sedan

  Under de senaste åren har Deep Learning blivit det mest framgångsrika tillvägagångssättet för mönsterigenkänning för ”perceptuella uppgifter”. När du pratar med Siri, Cortana eller Google Voice tolkas ditt tal av ett djupt neuralt nätverk. Och i ”The Large Scale Visual Recognition Challenge”, så överträffar neurala nätverk människor när det gäller att känna igen saker på bilder.

  Läs hela nyheten

  Taggat: AI, Deep Learning

 • CGit storsatsar på AI. Blir Nvidia-partner.

  10 dagar sedan

  Det står nu helt klart att den verkliga konkurrensfördelen för många företag ligger i att kunna använda den enorma mängd information vi har tillgång till på ett effektivare sätt. På så sätt kan företag och organisationer skaffa sig konkurrensfördelar och öka sin lönsamhet. Vare sig det handlar om självkörande bilar, smarta städer, beslutsstöd, framtagande av nya smarta tjänster för konsumenter eller snabbare och mer effektiv tolkning av information.

  Läs hela nyheten

  Taggat: Infrastruktur, AI, Deep Learning, Nvidia, Articiell Intelligens, GPU

 • AI & Deep Learning - Från idé till verklighet

  ungefär 1 månad sedan

  Alla pratar om Artificiell Intelligens men hur ser en praktisk tillämpning av AI ut? Vad är affärsnyttan och vilka tillämpningar för AI ser vi komma?

  Läs hela nyheten

  Taggat: Seminarie, Event, AI, Deep Learning, Machine Learning

 • Höstens första Dataquiz!

  ungefär 1 månad sedan

  Den 28 september kör vi höstens första DataQuiz! Om du av någon underlig anledning missat våra tidigare DataQuiz får du nu återigen chansen att visa vad du går för.

  Läs hela nyheten

  Taggat: DataQuiz

 • CGit tar hem stororder från Zenuity!

  ungefär 1 månad sedan

  ​CGit är extremt stolta över att i dagarna stängt en stor och viktig affär med Zenuity, ett mycket spännande bolag som bland annat utvecklar mjukvara för självkörande bilar. Lösningen är baserad på den absolut senaste tekniken och utgör en av grundbultarna i Zenuitys Deep Learning projekt och spelar en central roll i utvecklingen av Artificiell Intelligens.

  Läs hela nyheten

  Taggat: Press release, AI, Deep Learning