Ta del av våra allra senaste nyheter

Senaste nyheter

 • Delårsrapport Q1 2022

  CGit: Delårsrapport, Q1 - CGit Holding AB (publ) Publicerat: 2022-05-20 08:45:00

  11 timmar sedan Läs hela nyheten
 • Modern Workplace Summit 18/5

  Arbetar du och dina kollegor effektivt och säkert i er IT-miljö? Välkommen till Modern Workplace Summit den 18/5 i Göteborg tillsammans med oss på CGit och Microsoft. Vi visar sätt hur man kan arbeta säkrare och effektivare i Teams. Hur drabbar säkerhetshoten oss och hur kan vi säkra detta med Microsoft 365.

  21 dagar sedan Läs hela nyheten
 • Hantverk möter Tech – Oceanbryggeriets nya öl ”Yes AI Can” är framtagen med hjälp av AI.

  AI är något man pratar om i flera olika branscher, men de är få som tillämpar det i sin produktion eller för att effektivera sina processer. Ocean, hantverksbryggeriet från Mölndal, har tillsammans med Aixia, dotterbolag till IT-bolaget CGit, också ett Mölndalsbolag, utvecklat och tagit fram en öl som är baserad på AI. Det är ingen vanlig öl. Receptet är framtaget och grundat på hela Oceanbryggeriets receptarkiv kopplat med säljdatan till varje recept.

  23 dagar sedan Läs hela nyheten
 • Meet us in Stockholm!

  Finally, we are happy to meet you at Stockholm Smart City Conference & Expo and Stockholm TECH Live 2022. We meet at Kistamässan, Stockholm on May 11-12th 2022, where the Northern prime exhibition, conference and meeting place for smart cities and future of hi-tech takes place.

  ungefär 1 månad sedan Läs hela nyheten
 • Årsstämma 2022

  CGit Holding AB (publ) vill upplysa om att kallelse till årsstämma den 15 maj 2022 kl.13:00 finns publicerad i Post och Inrikes tidningar.

  ungefär 1 månad sedan Läs hela nyheten