AI & Deep learning

AI & Deep Learning-specifika lösningar

Idag ligger den verkliga konkurrensfördelen för många företag, inte i att samla på sig så mycket data som möjligt, utan i att kunna använda den enorma mängd information vi har tillgång till på ett effektivare sätt.

Änmäl dig här för PoC
 

Ansök här

Först då kan företag och organisationer skaffa sig konkurrensfördelar och öka sin lönsamhet. Vare sig det handlar om självkörande bilar, smarta städer, beslutsstöd, framtagande av nya smarta tjänster för konsumenter eller snabbare och mer effektiv tolkning av information.

Det är här AI, Deep Learning och Neurala Nätverk kommer in. Tack vare att extremt högpresterande IT-infrastruktur nu har nått prisnivåer som gör det vettigt att investera i för en mycket större grupp företag och institutioner än tidigare, så ser vi att marknaden för AI-relaterad IT-infrastruktur kommer explodera de kommande åren.

CGit är ett av mycket få företag inom IT-infrastruktur i Sverige som har strategiska partnerskap där vi redan installerat och driftsatt stora miljöer för Deep Learning och AI. Tillsammans med Nvidia, Arista Networks och Pure Storage har vi ett vinnande koncept för att på mycket kort tid kunna driftsätta marknadens bästa plattform för AI och Deep Learning.

Kontakta Petter

Ta gärna direkt kontakt med Petter. Hans främsta expertis är avancerade datacenterlösningar och han kan hjälpa er att hitta rätt produkter, tjänster och nivåer som passar just era behov.