Lösningar från CGit

CGit är en leverantör som fokuserar på att leverera marknadsledande lösningar inom IT-infrastruktur. Det handlar om såväl hårdvara som mjukvara och vi strävar alltid efter att våra lösningar skall generera en tydlig kundnytta och öka våra kunders värde. Vi har en genuin passion för ny teknik och utmärker oss genom att utmana de stora etablerade leverantörerna på marknaden.

Vad som utmärker CGit är att de tekniklösningar vi levererar till våra kunder, är desamma vi själva använder i våra egna datacenter.

Specialiserade lösningar för alla behov

Oavsett om du har behov av ett större datacenter för tusentals VMs inklusive redundans, specialiserad infrastruktur för AI/Deep learning eller ett mindre datacenter så kan vi hjälpa er. Med noga utvalda och marknadsledande leverantörer kan vi erbjuda produkter som ökar er konkurrenskraft!


Kontakta Christian

Ta gärna direkt kontakt med Christian. Hans främsta expertis är avancerade datacenterlösningar och han kan hjälpa er att hitta rätt produkter, tjänster och nivåer som passar just era behov.

Tjänster från CG it

Vi erbjuder tjänster

Tjänster

Tjänster från CGit

CGit är en komplett Tjänsteleverantör inom IT. Som kund till oss kan du försäkra dig om att ert data stannar lokalt i Sverige, nära vår kompetens. Tillgänglighet, skalbarhet, prestanda och säkerhet utgör grunderna i våra Tjänster.

Läs mer om våra tjänster