Vi söker en kundansvarig säljare som brinner för ny teknik

CGit är ett IT-företag med säte i Mölndal som ingår i en koncern där det helägda dotterbolaget CGit AB har bedrivit verksamhet inom uppbyggnad och utveckling av IT-infrastruktur sedan 2007. Bolaget är verksamt inom två primära affärsområden; IT-Drift samt IT-Lösningar och levererar tjänster och produkter kopplade till Datacenter, Säkerhet, AI/Deep Learning, IT-Management, Hosting, Nätverk & Kommunikation samt Backup/DR. CGit har kunder fördelade över flera olika branscher och länder.

Din roll

I rollen som kundansvarig säljare kommer du att arbeta med ett antal utvalda kunder. Du har ansvar för planering, genomförande och uppföljning av säljaktiviteter. I dina uppgifter ingår också att identifiera nya kunder och affärsmöjligheter. Som kundansvarig säljare har du hög kundnärvaro och arbetar aktivt med att utveckla befintliga kundrelationer och bidra till ökad merförsäljning.

På CGit är det alltid nära till beslut vilket skapar en både rolig och effektiv vardag. Med glädje och engagemang tror vi på stort egenansvar. Vår kultur är präglad av våra värderingar: Glädje, Laganda och Engagemang. Som kundansvarig säljare hos oss blir du en del av gänget, tillsammans skapar vi nästa kapitel!

För att lyckas som kundansvarig säljare behöver du:

För att lyckas hos oss är det viktigt att du är en person som brinner för det du gör, känner stort ansvar för din egen framgång och har ett stort engagemang och drivkraft att lyckas. Du har servicekänsla och trivs med att arbeta nära kunderna. Viktigt är att du vill framåt och vill utvecklas. Du är nyfiken och vill förstå kundens verksamhet!

5+ års erfarenhet av försäljning inom datacenter, säkerhet och kommunikation.

För den här tjänsten har vi krav på B-körkort.

Meriterande egenskaper inkluderar:

Det är meriterande om, men inte ett krav, att du har erfarenhet av t.ex. försäljning av IT som tjänst.

Ansökan

Skicka in din ansökan redan idag! Vi hanterar ansökningar löpande.