Junior Art Director

Söker du en trevlig arbetsplats i ett entreprenöriellt och expansivt IT-bolag? Tag då chansen i denna nyinrättade tjänst och bli en del av teamet på CGit!

 

Om företaget

CGit är ett specialiserat, innovativt och framåtlutat IT-bolag i kraftig tillväxt. Ända sedan vi startade 2007 har vi rört oss framåt i en hisnande fart – och att sakta ner är ingenstans i sikte. I takt med att vi expanderar behöver vi fler lösningsorienterade och talangfulla medarbetare som drivs av samma värderingar som oss. Vi skapar smarta och innovativa lösningar i nära samarbete med våra kunder, från början till slut. Vårt framgångsrecept bygger på att vara ett specialiserat och framåtlutat IT-bolag med ledorden glädje, engagemang och laganda. För vi når våra mål som ett team – tillsammans med våra kollegor och kunder.

 

Arbetsbeskrivning

Med din välutvecklade känsla för form och grafisk design kommer ditt uppdrag vara att realisera dina och andras idéer i digitala koncept och grafiskt material med syfte att utveckla CGit’s digitala närvaro och varumärke.  Dina arbetsuppgifter kommer att innehålla en bredd och du förväntas bidra med din idérikedom för att skapa aktivitet och kreativitet på hemsidan, i medielandskapet kring sociala medier och andra kommunikationskanaler. Vi söker dig som kan bidra och göra en grafisk och digital skillnad. Tjänsten erbjuder också att kreera och omvandla idéer till foto och film, exempelvis instruktionsfilmer. Eftersom tjänsten är bred kommer du också att koordinera andra typer av marknadsinsatser. Då CGit verkar inom B2B behöver du ha förståelse för den typen av affär och se möjligheter i att utveckla digitala koncept som ligger i linje med att driva affärerna framåt.

 

Din profil

Du är en kreativ ”doer” som har förmågan att realisera dina och andras idéer till handling. Du är en driven och entusiasmerande person som har stark digital kompetens och du tilltalas av att prova nya vägar. Du trivs i en miljö där du får ta egna initiativ och arbeta självständigt parallellt med att du är lyhörd för andras åsikter och trivs med att ingå i team med snabba beslutsvägar. Vidare är du serviceinriktad och mån om att utveckla goda relationer både internt och externt.

Kompetenskrav

  • Relevant eftergymnasial utbildning
  • 3–5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Flytande på svenska och engelska i tal och skrift
  • Erfarenhet av B2B-marknadsföring (gärna från tekniska miljöer)
  • Van användare av Adobe, Indesign, Photoshop, Illustrator

Det är meriterande om du har intresse och vana av att fotografera och filma.

                                                                                                             

I denna rekrytering samarbetar CGit med rekryteringsföretaget Söder & Co. Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet och är en så kallad hyrrekrytering. Det innebär att du initialt kommer att vara anställd av Söder & Co men arbeta hos CGit. På några månaders sikt är ambitionen att du ska bli anställd hos CGit.

 

Ansökan är du välkommen att skicka via Söder & Cos’ hemsida www.soderco.se. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista dag för ansökan. Sista dag för ansökan är 2021-04-18. Start sker enligt överenskommelse. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsulter Lina Friberg 0760–502057 eller Niklas Ekeblad 0733–434111.