Account Manager

område Syd

Är du en driven och lösningsorienterad Account Manager som älskar teknik i framkant? Då är du den vi söker.

 

Om CGit:
Med en stark företagskultur som präglas av engagemang, entreprenörskap och laganda har CGit haft en mycket hög tillväxt med god lönsamhet sedan starten 2007. CGit är ett specialiserat, innovativt och framåtlutat IT-bolag i kraftig expansion.

CGits mål är att vara en strategisk partner som hjälper sina kunder genom den digitala resan, från strategi till implementation (realisering) och förvaltning. Bland CGits kunder finns bland andra marknadsledande bolag inom exempelvis bilindustri, forskning, telekom, upplevelser, tillverkning, och undervisning.
Våra konsulter är experter inom sina respektive kunskapsområden till exempel AI-infrastruktur, Storage, Cloud, Säkerhet och Nät.

Idag sysselsätter CGit 30 medarbetare där det stora flertalet är konsulter samt tekniker.
För att fortsätta vår tillväxtresa söker vi nu en Account Manager för placering i Malmö eller Lund.

Om rollen:
Som Account Manager på CGit blir du del av ett vinnande lag och en nyckelspelare i bolagets fortsatta tillväxtstrategi.
Du kommer att arbeta med försäljning av CGits hela erbjudande men med ett särskilt fokus på våra Drift- och Hosting-erbjudanden. I ditt arbete kommer du att strategiskt utveckla såväl befintliga som nya konton. Du arbetar tillsammans med CGits driftskonsulter som ger dig ett ordentligt tekniskt stöd.
Du kommer vidare att vara med och skapa samt driva marknadsaktiviteter, ansvara för offert- och avtalshantering kopplat till försäljning, ha en tät dialog med konsulter ute hos kund, ansvara för kontohantering inom hela CGit samt vara en ambassadör för CGits värderingar.

Vi söker:
Minst fem år erfarenhet av tjänst-och produktförsäljning inom IT-branschen (B2B). Du är en person som värderar långsiktiga samarbeten och är beredd på att lägga den tid och det engagemang som krävs för att lyckas.
Du har ett sinne för affärer, relationer, är strukturerad, målinriktad med ett intresse för digitalisering. Du är dessutom en framåtlutad person med en ödmjuk inställning som tycker det är kul att verka i en snabbföränderlig miljö. Vi tror att du har ett stort engagemang och driv att utveckla våra kunders verksamheter med hjälp av våra lösningar och tjänster.
Du har dokumenterat goda försäljningsresultat, är van vid att arbeta med egen budget och säljmål och har god administrativ förmåga.
Det är meriterande om du har eftergymnasial utbildning kopplad till IT eller ekonomi. Ett krav är att du talar svenska flytande och har mycket goda kunskaper i engelska både i tal och skrift.

Vi erbjuder:
CGit är en arbetsplats som präglas av hög energi och en entreprenörsanda.
Du kan själv påverka din roll och har stora utvecklings- och utbildningsmöjligheter.
Du erbjuds bland annat goda förtjänstmöjligheter med marknadsmässig fast grundlön samt prestationsbaserad bonus, friskvårdsbidrag

Välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande.
work@cgit.se