Account Manager

Vi söker en driven Account Manager som älskar teknik i framkant

 

Om CGit

Med en stark företagskultur som präglas av engagemang, entreprenörskap och laganda har CGit haft en mycket hög tillväxt med god lönsamhet sedan starten 2007. CGit är ett specialiserat, innovativt och framåtlutat It-bolag i kraftig tillväxt.

Med hjälp av marknadens vassaste och mest drivna medarbetare identifierar och realiserar CGit sina kunders högt ställda krav och önskemål. 
CGits mål är att vara en strategisk partner som hjälper sina kunder genom den digitala resan, från strategi till implementation (realisering) och förvaltning. Bland CGits kunder finns bland andra marknadsledande bolag inom exempelvis bilindustri, forskning, upplevelser, tillverkning, fashion och undervisning.  

Konsulterna på CGit är experter inom sina respektive kunskapsområden till exempel AI-infrastruktur, storage, cloud, säkerhet, nät och backup. 
Idag sysselsätter CGit drygt 25 medarbetare där det stora flertalet är konsulter samt tekniker.

För att fortsätta vår tillväxtresa söker vi nu en Account Manager.

 

CGit

Vi är en komplett leverantör av tjänster och lösningar inom IT.
Med engagemang, tillgänglighet och flexibilitet skapar vi förutsättningar
för en bättre framtid för människor och företag.

 

Om rollen

Som Account Manager på CGit blir du del av ett vinnande lag och en nyckelspelare i bolagets fortsatta tillväxtstrategi. 

Du kommer att arbeta med försäljning av CGits hela erbjudande men med ett särskilt fokus på våra Drift och Hosting-erbjudanden. I ditt arbete kommer du att strategiskt utveckla såväl befintliga som nya konton. Du arbetar tillsammans med CGits driftskonsulter som ger dig ett ordentligt tekniskt stöd.

Du kommer vidare att vara med och skapa samt driva marknadsaktiviteter, ansvara för offert- och avtalshantering kopplat till försäljning, ha en tät dialog med konsulter ute hos kund, ansvara för kontohantering inom hela CGit samt vara en ambassadör för CGits värderingar.

Vi söker

Vi söker dig med ett par års erfarenhet av tjänste-och produktförsäljning inom IT-branschen (B2B). Du är en person som värderar långsiktiga samarbeten och är beredd på att lägga den tid och det engagemang som krävs för att lyckas.

Du har ett sinne för affärer, mänskliga relationer, är strukturerad, målinriktad och har ett intresse för digitalisering. Du är vidare en framåtlutad person med en ödmjuk inställning som tycker det är kul att verka i en snabbföränderlig miljö.

Ett krav för rollen är en eftergymnasial utbildning kopplad till IT eller ekonomi samt goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.

Vi erbjuder

CGit är en arbetsplats som präglas av hög energi och en entreprenörsanda.
Du kan själv påverka din roll och har stora utvecklings- och utbildningsmöjligheter.

Du erbjuds bland annat goda förtjänstmöjligheter med marknadsmässig fast grundlön samt prestationsbaserad bonus, friskvårdsbidrag, tjänstepension, resor och aktiviteter.

 

 

 

Ansökan

Skicka in din ansökan med CV omgående. Vi ser fram emot att höra av dig!

Ansök här