Karriär

CGit är i en ständig rörelse vilket innebär att vi alltid vill utveckla oss med rätt personer, med rätt kompetens. Våra tekniska kompetensområden finns idag inom bland annat datacenter, virtualisering, säkerhet, lagring, kommunikation och smarta driftssystem. Allt i ett nära samspel med lösningar från branschledande leverantörer och nästa generations tekniska lösningar.

Våra medarbetare brinner för att göra avancerade IT-lösningar mindre komplexa. Detta ger våra kunder en ökad konkurrenskraft. ”Simplify the Complex” helt enkelt…

Om CGit

CGit är ett specialiserat, innovativt och framåtlutat IT-bolag i kraftig tillväxt. Ända sedan vi startade 2007 har vi rört oss framåt i en hisnande fart – och att sakta ner är ingenstans i sikte. 
I takt med att vi expanderar behöver vi fler lösningsorienterade och talangfulla medarbetare som drivs av samma värderingar som oss. Vi skapar smarta och innovativa lösningar i nära samarbete med våra kunder, från början till slut. Vårt framgångsrecept bygger på att vara ett specialiserat och framåtlutat IT-bolag med ledorden glädje, engagemang och laganda. 
För vi når våra mål som ett team – tillsammans med våra kollegor och klienter.

Frågor angående en karriär hos CGit

Har du några frågor eller funderingar på hur det är att jobba på CGit eller bara vill komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret till höger så återkommer vi. För att söka eventuella tjänster som ligger ute, vänligen använd formuläret på de specifika sidorna.