Karriär

CGit är i en ständig rörelse vilket innebär att vi alltid vill utveckla oss med rätt personer, med rätt kompetens. Våra tekniska kompetensområden finns idag inom bland annat datacenter, virtualisering, säkerhet, lagring, kommunikation och smarta driftssystem. Allt i ett nära samspel med lösningar från branschledande leverantörer och nästa generations tekniska lösningar.

Våra medarbetare brinner för att göra avancerade IT-lösningar mindre komplexa. Detta ger våra kunder en ökad konkurrenskraft. ”Simplify the Complex” helt enkelt…

På CGit är det alltid nära till beslut vilket skapar en både rolig och effektiv vardag! Med glädje och engagemang tror vi på stort egenansvar. Vår kultur präglas av våra värderingar: Glädje, Tillsammans och Engagemang.

Vi brinner för teknik

För att trivas hos oss är du är en person som brinner för teknik, nya spännande lösningar och känner stort ansvar för din egen framgång. Vi ser att du bör har ett stort engagemang och drivkraft och att du gillar att göra skillnad, både hos kunder och på kontoret.

Kom gärna in med din ansökan på nedanstående tjänster. Vi uppskattar spontanansökningar.icon-reqruitment-large.png

Account Manager

Vi söker en driven Account Manager som älskar teknik i framkant.

Som Account Manager på CGit blir du del av ett vinnande lag och en nyckelspelare i bolagets fortsatta tillväxtstrategi.

Läs mer om tjänsten

icon-reqruitment-large.png

Spontanansökan

Hittar du inget jobb som passar dig men du vill ändå bli en del av CGit?

Välkommen att skicka in din spontanansökan tillsammans med CV. Vi har alltid behov av drivna och engagerade medarbetare!

mattias.bergkvist@cgit.se

Frågor angående en karriär hos CGit

Har du några frågor eller funderingar på hur det är att jobba på CGit eller bara vill komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret till höger så återkommer vi. För att söka eventuella tjänster som ligger ute, vänligen använd formuläret på de specifika sidorna.